U gaat verhuizen en moet al uw spullen hierbij van de oude naar de nieuwe woning vervoeren. Stevige verhuisdozen zijn hierbij heel erg belangrijk om dit op een veilige manier te laten verlopen. Wanneer u uw spullen in stevige verhuisdozen met hetzelfde formaat vervoerd tijdens uw meubeltransport verkleint dit de kans dat de spullen schade oplopen. Op deze manier stapelen de dozen makkelijk op elkaar en verzakken deze minder snel met zware gewichten. U kunt ervoor kiezen om verhuisdozen te kopen of te huren. Het aanschaffen van verhuisdozen in grote aantallen kost echter vaak veel geld. Daarnaast heb je niet dagelijks een verhuizing en is het voor veel mensen waarschijnlijk goedkoper om verhuisdozen te huren. Bij Amsterdam Movers bestaat de mogelijkheid om verhuisdozen te huren of te kopen.

Afmetingen en kwaliteit verhuisdozen

Verhuisdozen zijn er in verschillende afmetingen en soorten kwaliteit. Wij raden aan om zoveel mogelijk dozen met dezelfde afmeting te gebruiken aangezien dit makkelijker op te stapelen is en er minder kans ontstaat op schuiven of omvallen. Sterke dozen van een goede kwaliteit zijn ook heel erg belangrijk. Zo kunnen uw spullen goed en veilig vervoerd worden. De normale verhuisdoos van Amsterdam Movers vervoert tot wel 50 kilo met een afmeting van 48 x 32 x 36. Al uw standaard bezittingen kunnen hiermee makkelijk vervoerd worden. De verhuisdozen voor boeken zijn 10 centimeter kleiner omdat het belangrijk is dat deze dozen compacter worden ingepakt. Tot slot de verhuisdoos voor de garderobe, dit zijn verhuisdozen die speciaal zijn gecreëerd voor kleding. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze stof tegengaan en ze bevatten een stang waar ongeveer 20 tot 30 kledinghangers aan kunnen hangen.

Verhuisdozen

Verhuisdozen kopen

Het aanschaffen van verhuisdozen kan op verschillende plekken. Bij bouwmarkten of warenhuizen maar kijk ook eens bij verhuisbedrijven. Wij bieden kwalitatief hoge verhuisdozen aan. U kunt ‘reguliere’ verhuisdozen aanschaffen maar ook dozen voor de garderobe of een verhuisdoos voor boeken. De optie om bijvoorbeeld een rol tape, noppenfolie of serviespapier hierbij te bestellen is ook aanwezig dus kijk zeker eens op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Het enige nadeel van het kopen van verhuisdozen is dat dit relatief duur is aangezien u de dozen hoogstwaarschijnlijk niet vaak zult gebruiken. In dit geval is huren wellicht ook een optie.

Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuisdozen huren

De aanschaf van kwalitatief goede verhuisdozen blijkt toch prijziger dan verwacht. Dan zijn er ook verschillende opties om verhuisdozen te huren. Bij Amsterdam Movers kunt u bijvoorbeeld gewone verhuisdozen en verhuisdozen voor boeken huren. Een verhuisdoos voor de garderobe is alleen te koop. Een verhuisdoos bij ons huren kost slechts €0,50 per doos. Hier betaalt u een borg over van €2,50, maar wanneer de verhuisdoos weer zonder schade wordt geretourneerd krijgt u dit bedrag terug. Wij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding verhuisdozen voor u.

Verhuismaterialen en -materieel

Naast de verhuisdozen is een verhuislift in Amsterdam in de meeste gevallen ook heel erg handig. De verhuislift heeft een aantal grote voordelen. In Amsterdam zijn er natuurlijk vaak hoge panden en door de verhuislift is het geen probleem om de spullen zonder rugpijn en moeilijke bochten naar boven te krijgen. Bij Amsterdam Movers huurt u verhuisliften van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast wordt de lift bediend door een professional die ervoor zorgt dat dit op een veilige en effectieve manier gebeurt. Tot slot is het voordelig om een verhuislift te huren bij Amsterdam Movers. Wilt u meer informatie over de verhuislift? Vraag dan een offerte aan of neem contact op.

Verhuizen in Amsterdam

Verhuizen in Amsterdam is niet makkelijk. Denk aan de smalle trappenhuizen, de smalle straten en bijvoorbeeld de bruggetjes. Een verhuisbedrijf inschakelen die kennis heeft van zaken, de stad door en door kent en rekening houdt met uw wensen is dan ook verstandig. Amsterdam Movers biedt scherpe tarieven aan en helpt u met de juiste middelen om u soepel te verhuizen.

Wilt u meer informatie over onze verhuisdozen? Vraag dan hieronder een offerte aan of neem contact op.

Vraag direct een offerte aan!