Veel mensen beginnen halsoverkop aan een verhuizing, zonder de kosten van een verhuisbedrijf te hebben afgewogen tegen de enorme voordelen. Dat is eigenlijk zonde van uw tijd én geld. De tijdsduur en kosten van een verhuizing kunnen namelijk van tevoren begroot worden en zorgvuldig worden gepland. Verhuizen zal minder kosten bij een dergelijke planning, omdat alles op rolletjes zal lopen. Verhuisbedrijf Amsterdam Movers biedt twee opties om uw verhuizing gemakkelijker te maken.

In de eerste optie komt één van onze ervaren accountmanagers bij u langs om op deskundige wijze een inschatting te maken van de duur en kosten van de verhuizing. Bij het maken van de afspraak kiest u simpelweg het voor u meest geschikte tijdstip. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij vervolgens een vaste prijs voor de gehele verhuizing. Geen als, geen maar en geen onverwachte verrassingen.

Kosten verhuisbedrijf in Amsterdam

Een andere keuze die u kunt maken is om zelfs een inschatting te maken. U hoeft niet te gissen, want wij ondersteunen u met behulp van geavanceerde software op onze website. Met de inboedelcalculator wordt een uurtarief berekend en krijgt u na de verhuizing een keurig nagecalculeerde factuur.

Voor onze uurtarieven kunt u contact met ons opnemen, of simpelweg de eerder genoemde inboedelcalculator invullen. De Amsterdam Movers nemen dan snel contact met u op.

Vraag direct een offerte aan!

 

Wat kost een verhuisbedrijf?

Om u op deze vraag een zo concreet antwoord mogelijk te geven, is het van enorm belang dat wij over de juiste informatie beschikken. Wat kost verhuizen wanneer u binnen uw eigen woonplaats gaat wonen? Wat kost verhuizen wanneer u minder inboedel dan het gemiddelde huishouden in bezit heeft? En wat kost verhuizen wanneer andere bijzondere omstandigheden van kracht zijn?

Het antwoord is óók voor u eenvoudig te vinden. Verhuisbedrijf Amsterdam Movers adviseert om vooraf een vaste prijs te laten berekenen. Op deze wijze voorkomt u onnodige verrassingen en teleurstellingen. Vanzelfsprekend bent u vrij om zelf een inschatting te maken.

Voorrij & brandstofkosten

Als verhuisbedrijf berekenen wij kosten voor de verbruikte brandstof pas vanaf de A10 tot terugkomst. Deze transparante kostenberekening is volledig in uw voordeel.

Arbeid van de verhuizers

Onze verhuizers zijn taai, sterk en ervaren. Naast een flinke dosis spierballen en professioneel inzicht beschikken zij over een enorme portie klantvriendelijkheid en een goed humeur!

Verhuisdozen huren

Het is mogelijk om bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers verhuisdozen te huren of te kopen. De meeste mensen kiezen voor het huren van een verhuisdoos omdat je ze over het algemeen een keer nodig hebt. Wij bieden verschillende verhuisdozen aan namelijk:

  • Gewone verhuisdozen
  • Boeken verhuisdozen
  • Garderobe verhuisdoos

De kosten voor het huren van verhuisdozen zijn €0,50 per doos en een borg van €2,50, die je na het terugbrengen van de dozen weer retour krijgt. Gemakkelijk en simpel!

Kosten verhuiswagen huren in Amsterdam

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van ongeveer 20 kubieke meter. Zij zijn volledig uitgerust met al het materiaal dat u zou verwachten van een verhuisbedrijf, zoals:

  • Rolmateriaal
  • Spanbanden
  • Gereedschap
  • Verhuisdekens
Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuislift in Amsterdam huren

Amsterdam Movers maakt gebruik van verhuisliften op benzine. Deze liften zijn maar liefst 18 meter hoog en reiken tot de 5e etage. Voor de veiligheid is het huren van een verhuislift bij ons altijd onder begeleiding van een professionele en ervaren verhuizer. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of een ontheffing. Voor verhuishulp en advies kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Weekendtarief

Natuurlijk verhuizen wij ook op zaterdag en zondag! Op deze dagen wordt er 25% toeslag gerekend over het totaalbedrag. Door de lage kosten bij Verhuisbedrijf Amsterdam Movers kunt u voordelig in korte tijd een verhuizing plannen. Wilt u in één weekend klaar zijn? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Regionale service op wereldniveau

Wij verhuizen overal in Amsterdam, maar ook in de plaatsen rondom Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan Haarlem, Amstelveen, Diemen of Purmerend. Naast particuliere verhuizing hebben wij ook een specialisme in bedrijfsverhuizingen. Wij verzorgen spoedverhuizingen en bieden persoonlijk advies, service en transparante kosten. Verhuisbedrijf Amsterdam Movers geeft u de rust die u nodig heeft en helpt u snel, efficiënt en prettig verhuizen tegen overzichtelijke kosten. Wist u dat wij ook internationale verhuizingen regelen?