Soms bent u door omstandigheden genoodzaakt om direct te moeten verhuizen. In zo een geval kan het soms erg lastig zijn om snel een goedkope en betrouwbare verhuisservice te vinden. Bij Amsterdam Movers weten wij dat verhuizingen lang niet altijd van tevoren gepland kunnen worden. Wat de exacte kosten zullen zijn is erg afhankelijk van onze capaciteit (ivm drukte, personeel en materiaal) en uw situatie. U kunt het beste zo snel mogelijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen dan direct aan de slag met een eventuele planning/oplossing om uw inboedel te vervoeren.

Vraag direct een offerte aan!

Tips voor een spoedverhuizing

Een spoedverhuizing onstaat meestal doordat er iets is voorgevallen waardoor u op korte termijn naar een oplossing moet zoeken voor een woning.

  • Ook als u een spoedverhuizing moet regelen is de voorbereiding heel belangrijk. Online zijn er voldoende verhuischecklists te vinden waardoor u veel informatie kunt inwinnen en uniets vergeet.
  • Schaf voldoende verhuisdozen aan, zodat alle spullen die u mee wilt nemen ook mee kunt nemen. Verhuisdozen zijn naast dat ze eenvoudig mee zijn te nemen ook belangrijk voor het beschermen van uw spullen.
  • Zorg dat uop tijd waardevolle spullen verzekert en sluit ook zo snel mogelijk alle verzekeringen in uw nieuwe woning af. Ook gas, water, licht en tv & internet kunt u het best op tijd afsluiten.
  • Maak een planning voor de komende dagen en weken. Zorg dat u zaken af kunt ronden en dat u per dag exact weet wat er moet gebeuren.

Met spoed verhuizen?

Gaat u met spoed verhuizen? Wij kunnen u direct verder helpen. Bel vandaga nog met ons op : +31 20 260 260 8 ook voor een bedrijfsverhuizing met spoed kunt u bij ons terecht.

Onze contactpagina vindt u hier