Soms bent u door omstandigheden genoodzaakt om direct te moeten verhuizen. In zo een geval kan het soms erg lastig zijn om snel een goedkope en betrouwbare verhuisservice te vinden. Bij Verhuisbedrijf Amsterdam Movers weten wij dat verhuizingen lang niet altijd van tevoren gepland kunnen worden. Wat de exacte kosten zullen zijn is erg afhankelijk van onze capaciteit (in verband met drukte, personeel en materiaal) en uw situatie. U kunt het beste zo snel mogelijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen dan direct aan de slag met een eventuele planning/oplossing om uw inboedel te vervoeren.

Vraag direct een offerte aan!

Tips voor een spoedverhuizing

Een spoedverhuizing ontstaat meestal doordat er iets is voorgevallen waardoor u op korte termijn naar een oplossing moet zoeken voor een woning.

  • Ook als u een spoedverhuizing moet regelen is de voorbereiding heel belangrijk. Online zijn er voldoende verhuischecklists te vinden waardoor u veel informatie kunt inwinnen en u niets vergeet.
  • Schaf voldoende verhuisdozen aan, zodat alle spullen die u mee wilt nemen ook mee kunt nemen. Verhuisdozen zijn naast dat ze eenvoudig mee zijn te nemen ook belangrijk voor het beschermen van uw spullen.
  • Zorg dat u op tijd waardevolle spullen verzekert en sluit ook zo snel mogelijk alle verzekeringen in uw nieuwe woning af. Ook gas, water, licht en tv & internet kunt u het best op tijd afsluiten.
  • Maak een planning voor de komende dagen en weken. Zorg dat u zaken af kunt ronden en dat u per dag exact weet wat er moet gebeuren.

spoedverhuizing

Met spoed verhuizen?

Gaat u met spoed verhuizen? Wij kunnen u direct verder helpen. Wij werken met gediplomeerde verhuizers die al honderden verhuizing van particulieren en bedrijven succesvol hebben uitgevoerd in de regio Amsterdam. Wij verhuizen in Amstelveen, Purmerend, Diemen, Hilversum en Haarlem. Spoedverhuizingen doen wij ook in al deze plaatsen. Bevind u zich in een plaats buiten deze 5, neem dan contact op, wij helpen u alsnog graag met uw verhuizing. Het voordeel van het volledig uitbesteden van uw verhuizing, waardoor u volledig wordt ontzorgd, is vooral dat alles soepel verloopt. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over uw verhuizing.

Gaat u verhuizen naar een nieuw pand of nieuwe woning en moet u naar de derde verdieping uw inboedel verplaatsen? Dan kan een verhuislift Amsterdam huren een goed idee zijn. Bij het huren van een verhuislift wordt er ook direct een bediener van de lift mee gehuurd. Zodoende wordt de verhuislift op een goede manier bediend en wordt schade aan inboedel voorkomen. Gaat u binnenkort naar Almere verhuizen? Dan staat ons verhuisbedrijf Almere voor u klaar.

Bel vandaag nog met ons op : +31 20 260 260 8 ook voor een bedrijfsverhuizing met spoed kunt u bij ons terecht.

Onze contactpagina vindt u hier