Een kantoorverhuizing is doorgaans vrij complex. Als ondernemer of manager wilt u namelijk de productiviteit van de onderneming behouden en u wilt bereikbaar blijven voor uw klanten. Het is dan ook belangrijk dat de kantoorverhuizing goed gepland en uitgevoerd wordt. Amsterdam Movers helpt u hier graag bij. Als professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam helpen we wekelijks meerdere bedrijven met hun kantoorverhuizing in Amsterdam en omgeving. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en hoeveel uw kantoorverhuizing gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan!

 

Kantoor laten verhuizen in Amsterdam

Een succesvolle kantoorverhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk dat de verhuizing wordt uitgevoerd door een ervaren verhuisbedrijf die regelmatig kantoorverhuizingen uitvoert. Amsterdam Movers is als verhuisbedrijf dagelijks actief met verschillende complexe verhuizingen. We nemen daarom graag de gehele verhuizing voor u uit handen. In de aanloop naar de kantoorverhuizing nemen we alle facetten door die van belang zijn bij de verhuizing, zodat we de kantoorverhuizing in goede banen kunnen leiden. Onderdelen die besproken worden zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kunnen we de continuïteit waarborgen;
  • Hoeveel verhuizers zijn er nodig om de kantoorartikelen te verhuizen;
  • Welke afdeling heeft prioriteit;
  • Is het mogelijk om de klanten te blijven helpen?

Als verhuisbedrijf in Amsterdam kunnen we onze werkzaamheden flexibel inplannen. Dit betekent dat we uw verhuizing eventueel ook in de avonden of weekenden uit kunnen voeren. Zo kunnen we tijdens de vrije dagen van uw werknemers de belangrijkste onderdelen van het kantoor alvast verhuizen en hoeft de bedrijfsvoering niet te lijden onder de kantoorverhuizing.Kantoorpand in Amsterdam

Ervaren verhuisbedrijf

Amsterdam Movers is als verhuisbedrijf dagelijks actief in en rond Amsterdam. Maar ook voor verhuizingen in andere delen van Nederland krijgen we regelmatig opdrachten. Naast een bedrijfsverhuizing doen wij ook particuliere opdrachten. Daarmee zijn onze teams zeer ervaren en kunnen we ook uitdagende verhuizingen snel en goedkoop uitvoeren.

Of het nu gaat om een kantoorverhuizing vanaf de Herengracht naar elders in de grachtengordel of juist om een verhuizing vanaf de Zuidas naar Rotterdam. Ook bij een verhuizing naar de derde of vierde etage kunnen we u helpen met een verhuislift Amsterdam. We helpen u graag verder om uw kantoorverhuizing tot een succes te maken en de continuïteit van de onderneming te waarborgen!

Direct een offerte aanvragen

Amsterdam Movers staat voor u klaar om u verder te helpen met uw kantoorverhuizing. We doen dit vlot, flexibel en goedkoop. Bent u benieuwd wat de kosten voor de kantoorverhuizing voor uw bedrijf zijn? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. U krijgt dan direct een indicatie van de verhuiskosten en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat voor de kantoorverhuizing!

Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuizen binnen Noord-Holland

Onze verhuisservice reikt door heel Noord-Holland. Onze standplaats is Amsterdam, maar ook voor verhuizingen naar Haarlem, Purmerend, Zaandam, Hilversum en Diemen. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid tot een internationale verhuizing binnen en buiten Europa.

Internationale kantoorverhuizing

Ook wanneer u internationale ambities heeft is verhuisbedrijf Amsterdam Movers de juiste partner. We nemen uw volledige kantoorverhuizing naar bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk voor u uit handen.. We regelen waar nodig de juiste vergunningen en zorgen ervoor dat de verhuizing zo snel mogelijk verloopt. Zodat uw werknemers in het buitenland zo snel mogelijk aan het werk kunnen. We hebben veel ervaring met internationale kantoorverhuizingen en kunnen u hierbij goed van dienst zijn.