Hard werken, daar houden we van. Onze verhuizers zijn getraind om hard, vlot en efficiënt te werken. Dit doen wij voor elke verhuizing, van groot tot klein. Elke verhuizing krijgt bij ons evenveel aandacht en daar doen we alles voor. Voor iedereen is een verhuizing anders, daar passen wij ons dan ook graag op aan. We hebben jaren aan ervaring en kunnen met elk type verhuizing aan de slag. Voor een voordelige prijs kunt u een goede service en professionele verhuizers verwachten.

Mocht u geïnteresseerd zijn, via de website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen die u binnen 12 uur binnen krijgt.

Wonen in Amsterdam

In het westen Van Nederland ligt de prachtige stad Amsterdam. Amsterdam is een stad waar van alles te beleven is. Zo kunt u wandelen in een van de vele parken, genieten van de oude grachten en als u zin heeft gemakkelijk naar het centrum van de stad. Een groot voordeel aan wonen in Amsterdam, dat je overal gemakkelijk naartoe kan fietsen. Er zijn verschillende buurten in Amsterdam, zo heb je De Baarsjes, IJburg, Bos en Lommer, de Jordaan en nog talloze andere buurten met allemaal hun eigen charmes. Als u het prettig vindt om in een levende en gezellig buurt te wonen, is de Pijp een perfecte buurt voor u.

Wilt u verhuizen binnen of naar Amsterdam? Verhuisbedrijf Amsterdam movers zal altijd voor u klaar staan!

Particuliere verhuizing: Onze diensten

Wij, Amsterdam Movers, hebben een groot aanbod aan verschillende diensten die wij aanbieden.

Dit zijn slechts een aantal van onze diensten die wij aanbieden. Mocht u van een dienst gebruik willen maken en staat deze niet in dit rijtje hierboven. Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met een van onze specialisten, dan spreken we de mogelijkheden met elkaar door. Een particuliere verhuizing is de verhuizing die het meeste voorkomt en die wij het meest uitvoeren. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren erg veel ervaring opgedaan en kunnen wij uw particuliere verhuizing tot in de putjes voor u verzorgen.

Zorgeloos verhuizen

Met Amsterdam Movers kies je voor een zorgeloze verhuizing. Onze professionals zijn niet vies van hard werken en zweten, zij zullen er alles aan doen om uw particuliere verhuizing tot in de puntjes te regelen en organiseren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing. Als u wilt kunnen wij die namelijk helemaal in hand nemen, zodat u zich kan focussen op de andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Wilt u zelf een verhuiswagen huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om bij ons verhuisdozen te huren, zodat alles onder een dak geregeld is wel zo makkelijk!

Vraag direct een offerte aan!

Particulier meubeltransport

Bij Amsterdam Movers bent u aan het juiste adres voor uw particuliere inboedel- en meubeltransport. Meubeltransport voor particulieren voeren wij met zorg en in diverse en uiteenlopende situaties uit. Zowel voor eenmalig als periodiek meubeltransport, en voor vervoer inclusief opslag. Onze verhuizers Amsterdam weten dankzij de jarenlange ervaring inmiddels wat zij kunnen verwachten bij elke soort inboedel.

Lastige meubels vervoeren, zoals Amerikaanse koelkasten, wasmachines, piano’s of aquariums? Ook het transport van de meest uitdagende meubels kunt u met een gerust hart aan ons particulier verhuisbedrijf Amsterdam Movers toevertrouwen. Met behulp van onze kwalitatieve verhuiswagens en verhuisliften vervoeren wij met zorg uw meubels naar de gewenste locatie. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Waarom kiezen voor Amsterdam Movers?

Als u kiest om te verhuizen met Amsterdam Movers, dan bent u verzekerd van een kwalitatieve en voordelige verhuizing. Tegen een laag tarief kunt u een hoge kwaliteit verhuizing verwachten.

Mocht u binnenkort een particuliere verhuizing of een andere verhuizing op de planning hebben staan die niet naar of in Amsterdam is, en wilt u dan van Amsterdam Movers gebruik willen maken? Dat kan, u kunt dan bijvoorbeeld verhuishulp inschakelen van particulier verhuisbedrijf Zaandam, verhuisbedrijf Diemen of verhuisbedrijf Muiden. Ook zijn we nog in andere steden in het land actief, bent u benieuwd in welke steden onze verhuisbussen nog meer rijden? Neem dan vooral een kijkje op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.