Amsterdam Movers is een no-nonsense verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij verhuizen in verschillende gebieden in Noord-Holland, waaronder in Zaandam en Amstelveen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw verhuizing van A tot Z soepel verloopt door een goede planning en inventarisatie vooraf te maken.

Wij als verhuisbedrijf kennen de regio Zaandam goed en onze opgeleide verhuizers kunnen u van of naar Zaandam verhuizen met onze verhuisbussen. Zit u op de derde verdieping en wil u uw inboedel zonder schade verhuizen? Dan kan onze verhuislift u uitermate goed helpen om uw inboedel te verplaatsen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van onze verhuisservice in Zaandam? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in en u ontvangt van ons een indicatie voor de prijs van uw verhuizing.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Verhuismaterialen bij verhuisbedrijf Zaandam

Onze verhuisservice staat bekend om het gebruik van professionele verhuismaterialen. Hiermee verloopt uw verhuizing veiliger en efficiënter. De verhuismaterialen zijn van hoge kwaliteit waardoor verhuizingen soepel verlopen. Zo kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve verhuisdozen en verhuisliften. Een verhuislift huren kan goed van pas komen wanneer u bijvoorbeeld in een bovenwoning woont. Ook leveren wij drie verschillende soorten verhuisdozen:

 • Standaard verhuisdozen
 • Boekenverhuisdozen
 • Garderobeverhuisdozen

Verhuisservice Zaandam

Bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers kunt u rekenen op vlotte verhuizingen. Als verhuisbedrijf Zaandam hebben wij al jarenlange ervaring en kunnen wij ook een bedrijfsverhuizing in Zaandam volledig voor u uitvoeren. De kernwaarden van onze verhuisservice zijn:

 • Klantvriendelijk
 • Snelheid en accuraat te werk gaan
 • Veilig verhuizen
 • Scherpe prijzen

Onze verhuizers houden van aanpakken en daarnaast willen we alle verhuizingen op een efficiënte manier invullen. Om deze redenen kunt u rekenen op een vakkundige verhuizing in of naar Zaandam. Onze verhuizers zult u alleen zien verhuizen, geen rook-of babbelpauzes. De professionele verhuizers zijn intern opgeleid en weten exact wat nodig is om verhuizingen op een goede manier te laten verlopen. Door ons vooraf te voorzien van de juiste informatie kunnen we een scherpe prijs bepalen en komt u na de verhuizing niet voor verrassingen te staan.

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!
Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuisbedrijf ZaandamGoedkoop verhuizen Zaandam

Een goed verhuisbedrijf vinden kan soms een behoorlijke klus zijn. Wij proberen de keuze voor u eenvoudiger te maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed wat onze klanten prettig vinden en leveren wij een zeer hoge service. Daarnaast zijn wij ook nog eens voordelig en hebben wij alle benodigde apparatuur in grote hoeveelheid beschikbaar. Alle kabels, verhuisdozen, een verhuislift en overige materialen kunnen wij bij alle verhuizingen in Zaandam inzetten.

Naast het verhuizen van Zaandam naar Amsterdam of andersom doen wij ook verhuizing van en naar Haarlem, Purmerend, Muiden, Almere en Diemen. Wij zitten gevestigd in onze hoofdstad en zijn dus binnen afzienbare tijd bij u op locatie. Uw verhuizing kan op korte termijn worden ingepland en zelfs spoedverhuizing zijn mogelijk. Kijk goed in onze verhuiscalculator, want op sommige dagen kunt u gebruik maken van onze kortingen op uw verhuizing. Zo profiteert u optimaal van onze goedkope verhuisservice.

Naast de particuliere verhuizingen met Verhuisbedrijf Amsterdam Movers kunt u ook gebruik maken van onze bedrijf -en of kantoorverhuizingen. Wij verhuizen de volledige inboedel van uw kantoor en bezorgen deze netjes op de nieuwe locatie. Zo worden uw medewerkers ontlast en kunt u zich richten op de voortgang en continuïteit van uw onderneming. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces en zorgen dat alle materialen op een veilige manier worden verplaatst en zorgen voor een soepele overgang.

Studenten verhuisservice Zaandam

Bij Verhuisbedrijf Amsterdam Movers werken we veel met studenten. Deze worden intern door ons opgeleid en staan te popelen om uw verhuizing te mogen uitvoeren. Deze jonge en enthousiaste krachten verzorgen uw verhuizing Zaandam tot in de puntjes. De studenten worden altijd begeleid door een ervaren verhuizer die al langer in het vak zit. Dit zorgt ervoor dat alle verhuizingen in goede banen geleid worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Werkgebied verhuisbedrijf Zaandam

Verhuisbedrijf Amsterdam Movers is niet alleen actief als verhuisbedrijf in Zaandam maar overal in heel Noord-Holland en daarbuiten. Binnen Zaandam zijn we actief in de volgende wijken:

 • ’t Kalf
 • Poelenburg
 • Kleurenbuurt
 • Kogerveld
 • Rosmolenbuurt
 • Havenbuurt
 • Westerwatering
 • Zaandam Zuid
 • Peldersveld
 • Hoornseveld
 • Burgemeestersbuurt
 • Hofwijk
 • Schilderswijk
 • Oud West
 • Nieuw West
 • Russische Buurt

Neem telefonisch contact op! Neem via de mail contact op!