Bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers bent u ook op het juiste adres indien u op zoek bent naar een verhuislift. Onze verhuisliften zijn van hoge kwaliteit en helpen u bij een efficiëntere verhuizing. Bij het huren van een verhuislift, huurt u ook direct een professionele verhuizer erbij. Het voordeel van een verhuislift huren bij Amsterdam Movers is;

  • Eenvoudig objecten verplaatsen naar de derde of vierde verdieping
  • Een professionele bediener van de verhuislift
  • Voordelige verhuisliften

Verhuislift huren Amsterdam

Het huren van een verhuislift is bij een verhuizing in de binnenstad van Amsterdam wel erg handig. We kunnen uw meubels naar de vierde verdieping en op een veilige manier vervoeren. Zodoende hoeft u zelf niet onnodig te slepen en is de kans op schade aanzienlijk verkleind. De verhuisliften hebben een bereik tot wel 18 meter. Het gemak van de verhuisliften zorgt ervoor dat uw verhuizing nog soepeler kan verlopen. Heeft uw appartement bijvoorbeeld geen lift, dan wordt het verplaatsen van de verhuislift nog een behoorlijke klus. Onze verhuizers werken met precisie en dat zorgt ervoor dat uw volledige inboedel op een veilige manier kan worden verplaatst.

Vraag direct een offerte aan!

Inclusief bediening van een professional

Een verhuislift bedienen kan een behoorlijke klus zijn en is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kunt u een verhuislift niet apart huren. Een vakkundige bediener van de verhuislift zal namelijk helpen om de hele inboedel te verplaatsen. Hij zorgt ervoor dat de verhuislift goed wordt bediend en dat alle spullen zorgvuldig worden overgebracht.

Het huren van een verhuislift en bediener kunt u voor enkel bijzondere en zware objecten laten doen, maar het is ook mogelijk om de gehele verhuizing door verhuisbedrijf Amsterdam Movers te laten doen. Wij ontzorgen u dan volledig en zorgen voor een snelle en soepele verhuizing. Bijvoorbeeld bij een woningontruiming, waarbij uw inboedel snel en vakkundig moeten worden verplaatst is dit een goede oplossing. Op deze manier kunt u zich focussen op andere zaken en heeft u geen omkijken meer naar de verplaatsingen van al uw spullen.

Verhuizen in Amsterdam

Bij een verhuizing binnen Amsterdam komt er zeer regelmatig een verhuislift aan te pas. Zorg dat u vooraf al heeft gekeken waar de verhuislift kan worden geplaatst. Dat scheelt ons tijd en scheelt u geld. In smalle steegjes of een drukke weg kan het lastig zijn om de verhuislift goed en wel te plaatsen.

Geef bij het aanvragen van een verhuislift of een volledige verhuizing altijd aan of er een verhuislift nodig is en of een vergunning nodig is. Dat laatste komt in sommige gevallen voor en twijfelt u hier over neem dan graag eerst contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Hoe kan ik de verhuislift huren?

Via ons aanvraagformulier en de prijscalculator kunt u exact berekenen wat de kosten zijn voor het huren van een verhuislift. Daarin kunt u ook direct aangeven of een verhuislift benodigd is. Onze tool kan dan een inschatting maken voor hoelang de verhuislift huren nodig zal zijn om alle meubels te verplaatsen. Zodoende is vooraf in te schatten hoe lang de lift nodig is, welke kosten dit met zich meebrengt. Zodat u altijd de beste prijs heeft en ook dat de verhuislift lang genoeg gehuurd is.

Ons verhuisbedrijf werkt in de regio Amsterdam. Dat betekent dat wij verhuizing doen in omliggende plaatsen in Noord-Holland, zoals Amstelveen, Haarlem, Purmerend en Diemen.

Heeft u nog vragen over uw verhuizing of het huren van een verhuislift, neem dan contact met ons op per telefoon:  +31 20 260 260 8 of via het contactformulier. Wij helpen u daar graag verder.

Vraag direct een offerte aan!