Het is zo er. De verhuisdag. Maanden heeft u zich voorbereid op dit moment en nu kunt u eindelijk uw nieuwe woning betrekken. U heeft wat vrienden en familie opgetrommeld om u te helpen met de verhuizing maar het blijkt allemaal toch veel meer werk dan u had verwacht en u redt het werk niet in één dag. Als u dit scenario wilt voorkomen kan het raadzaam zijn om gebruik te maken van de verhuishulp van Amsterdam Movers. Op deze pagina kunt u alles vinden over de mogelijkheden van onze verhuishulp en de voordelen ervan.

Kosten verhuishulp bij uw verhuizing binnen Amsterdam

U wilt natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn aan uw verhuizing. De aanschaf van een nieuwe woning is immers al duur zat. Hoewel we bij Amsterdam Movers al bekend staan om onze lage tarieven kunnen we ons voorstellen dat u toch de verhuizing zelf wilt doen. De rede dat onze verhuizingen voordelig zijn is omdat we een studenten verhuisservice zijn.

Een verhuishulp inschakelen doet u om als u toch een paar professionele handjes extra wilt hebben, maar niet de kosten van een volledige verhuizing wilt hebben. Verhuishulp inschakelen is altijd goedkoper dan een volledige verhuizing. In ons interactieve formulier kunt u uw vraag naar verhuishulp aangeven zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Hierbij kunt u aangeven wat voor soort verhuishulp u wenst in te schakelen.

Projectverhuizer

Hulp nodig bij het sjouwen van uw inboedel? Dan komt de projectverhuizer u goed van pas als verhuishulp. Als u een flinke inboedel heeft die gesjouwd moet worden dan kunt u een sterke verhuizer hierbij goed gebruiken. Onze projectverhuizers zijn getrainde verhuishelpers die uw meubels en verhuisdozen moeiteloos naar uw plaats van bestemming brengen.

Inpakhulp

Een hekel aan het inpakken van uw inboedel en kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze inpakhulp. Verhuishulp met inpakken kan u helpen met het snel, stevig en veilig verpakken van de spullen die voor u belangrijk zijn. Ideaal voor een goed verloop van uw verhuizing.

Mocht u toch besluiten om de volledige verhuizing uit te besteden dan kunt u ook aangeven gebruik te willen maken van extra verhuishulp voor het inpakken van uw inboedel. Bij een fullservice  verhuizing hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het inpakken, in dat geval wordt het volledige inpakwerk voor u gedaan. Daarnaast wordt dan ook handyman ingeschakeld voor het demonteren van bijvoorbeeld uw gordijnrails. U heeft dan helemaal geen verhuiszorgen.

Meubeltransport

Wilt u al het inpakwerk en montagewerk zelf doen en alleen hulp bij het transport hebben? In dat geval kunt u gebruik maken van onze transportservice. We verzorgen dan de transport van uw persoonlijke inboedel, of die van uw bedrijf in het geval van bedrijfsverhuizing. We hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende objecten vervoeren. We kunnen bijvoorbeeld uw koelkast verhuizen of uw piano verhuizen.

Verhuislift met liftbediende

Als u in een appartementencomplex op de bovenverdieping woont dan kan het wel eens lastig worden om grote meubels naar beneden te krijgen. Als het niet lastig is, dan is het wel enorm onhandig om een bank door het smalle trapgat naar beneden te sjouwen. In dat geval kunt u gebruk maken van verhuishulp in de vorm van een verhuislift met liftbediende. De verhuislift, ook ladderlift genoemd, kan tot 18m hoog komen, gemiddeld zo’n 6-7 verdiepingen. Hiermee kunt u eenvoudig via het raam of via het balkon  uw grote meubels naar beneden krijgen.

U kunt ook zelf een verhuislift huren Amsterdam en zelf de ladderlift bedienen. Het is wel goed om te realiseren dat het bedienen van een verhuislift precies werk is. Het laatste wat u wilt is dat uw bank naar beneden valt.

Waar verhuishulp huren?

Verhuishulp inhuren kan bij Amsterdam Movers door heel het land. We staan u graag tot dienst als bijvoorbeeld:

Bij ons kunt u het hele jaar door verhuishulp inschakelen, wat de reden ook moge zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u gaat verhuizen in de vakantieperiode. U heeft dan waarschijnlijk een stuk minder familie en vrienden beschikbaar om u te helpen met de verhuizing.