Uw piano in verhuizen in Amsterdam

Een verhuizing brengt veel werk met zich mee. Soms is dat werk geen gemakkelijke klus en daaronder valt bijvoorbeeld het verhuizen van een piano. Wij  kunnen uw inboedel volledig verhuizen, dus naast het verhuizen van uw piano in Amsterdam. Voordelige verhuizingen die op een slimme en efficiënte manier worden uitgevoerd. Daarover willen we op deze pagina wat meer vertellen.

Hoe werkt het verhuizen van een piano?

  • Allereerst is het van belang dat de piano voldoende wordt beschermt. Door middel van dekens en folie kan de piano goed worden beschermd.
  • Een piano is té zwaar om vanaf een hogere etage te verhuizen, dit kan dus niet via de trap gebeuren. Het is dus nodig om een verhuislift te huren of soms zelfs een hijskraan. Afhankelijk van het formaat van de piano en de complexiteit van de verhuizing van de vleugel kunnen wij een goede inschatting maken van hetgeen dat nodig is.
  • Vervolgens is het belangrijk dat de piano goed wordt vastgezet in de verhuiswagen. Wij hebben grote verhuiswagens beschikbaar, waarbij we met spanbanden de piano goed vast kunnen zetten.
  • Voor het vervolgens uitladen uit de verhuiswagen en in de nieuwe woning is wellicht ook weer de verhuislift nodig (indien de piano dus op een hogere verdieping moet worden geplaatst).

Al deze stappen kunt u bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers uitbesteden. Wij nemen deze verhuizing van u over en zorgen ervoor dat uw piano en overige materialen op een zorgvuldige manier worden vervoerd.

Benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag een gratis offerte op

Passende verhuismaterialen voor iedere verhuizing

Voor een verhuizing in Amsterdam kunnen meerdere verhuismaterialen van pas komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhuisliften die ervoor zorgen dat uw volledige inboedel eenvoudig vanaf een hogere etage kan worden verplaatst. Deze heeft u dus nodig bij het verhuizen van de piano naar en van hogere verdiepingen.

Daarnaast hebben wij ook een groot aantal verhuiswagens die wij in veel gevallen op korte termijn voor u kunnen reserveren. Ook verhuisdozen, verhuisdekens, matrashoezen, noppenfolie, serviespapier en tape bij bestellen. Dit is via onze aanvraagformulier direct aan te vragen.

Uw verhuisbedrijf in Noord-Holland

Verhuisbedrijf Amsterdam Movers is een verhuisbedrijf uit Amsterdam, dat in de gehele provincie Noord-Holland verhuizingen uitvoert. Vanuit onze standplaats in Amsterdam beginnen onze verhuiswagens die vervolgens door heel Noord-Holland rijden om verhuizingen succesvol af te ronden. Verhuizingen naar Haarlem, Purmerend, Zaandam en Alkmaar voeren wij ook bijna dagelijks uit.

Naast particuliere verhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfsverhuizingen in Amsterdam, als ook spoedverhuizingen, woningontruimingen, kantoorverhuizingen of internationale verhuizingen.

Benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag een gratis offerte op

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Amsterdam Movers?

  • Wij vervoeren 7 dagen in de week;
  • U kunt een vrijblijvende prijsofferte opvragen bij ons, zodat u vooraf weet hoeveel uw verhuizing kost;
  • Hoogwaardige verhuismaterialen;
  • Vriendelijke verhuizers die zich houden aan de gemaakte afspraken;
  • Wij verhuizen efficiënt en snel;
  • Ervaren verhuizers die goed zijn opgeleid en weten hoe een verhuizing werkt.

Wilt u meer informatie of een op maat gemaakte prijsopgave voor het verhuizen van uw piano? Neem dan contact met ons op of vermeld dit in ons aanvraagformulier, zodat u direct een indicatie van de kosten heeft voor deze verhuizing.

Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+