Bent u senior en gaat u verhuizen? Dan staat u voor een grote uitdaging. De verhuizing zelf is mentaal niet altijd even makkelijk, maar ook fysiek wordt er heel wat van u gevraagd. Gelukkig hoeft u zich met verhuisbedrijf Amsterdam Movers echter geen zorgen te maken. Onze ervaren verhuizers nemen de zware taken van u uit handen. Zo kunt u op een rustige manier intrek nemen in uw nieuwe woning.

Niet sjouwen met zware spullen

De verhuizing is een grote klus waar u mogelijk tegenop ziet. Onze ervaren verhuizers beschikken over de juiste materialen om uw spullen efficiënt en veilig te verhuizen. Een professionele verhuislift en verhuiswagen bijvoorbeeld. Zo hoeft u zelf niet met zware dozen en meubels te sjouwen én u weet zeker dat uw dierbare spullen veilig overgebracht worden. Dit maakt uw verhuizing een stuk meer ontspannen.

Zorgeloos verhuizen voor een laag bedrag

Verhuisbedrijf Amsterdam Movers snapt dat u de kosten van de verhuizing zo laag mogelijk wilt houden. U verhuist met ons verhuisbedrijf daarom goedkoop. Hoeveel u exact betaalt voor onze verhuishulp, dat hangt af van factoren als welke materialen er nodig zijn en welke hulp u precies krijgt. Om te weten wat u kunt verwachten, vult u vrijblijvend het aanvraagformulier in. In de meeste gevallen ontvangt u binnen een uur een offerte met prijsinschatting.

Ook hulp krijgen bij het inpakken van uw spullen?

Vindt u het fijn om tijdens uw verhuizing ook geholpen te worden met het inpakken van uw inboedel? Geen probleem! Onze verhuishulp pakt uw spullen snel en stevig in voor het transport. Dat bespaart u heel wat moeite én zo worden al uw waardevolle spullen veilig vervoerd. Dat geeft een fijn gevoel tijdens het verhuizen van uw spullen.

Tips voor een zorgeloze seniorenverhuizing

Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u rekening houden met aantal punten.

  1. Deel uw taken op. Maak van te voren een planning met alle taken die u moet regelen. U voorkomt dan dat u te veel tegelijk doet.
  2. Neem de tijd. Neem op een rustige manier afscheid van uw ouderlijk huis. Zo voorkomt u stress en kunt u straks rustig wennen aan de nieuwe omgeving.
  3. Vraag om hulp. Merkt u dat u erdoorheen zit? Maak het uzelf niet onnodig zwaar en schakel hulp in, bijvoorbeeld van Amsterdam Movers.
  4. Plan de verhuizing op een rustig tijdstip. Als u buiten de spits kunt verhuizen voorkomt u stress in het verkeer.
  5. Maak een plattegrond. Teken van te voren uit waar de spullen moeten komen. Een plattegrond van de nieuwe woning helpt de verhuizers om de spullen direct op de juiste plaats te zetten.

Uw verhuizing vlekkeloos laten verlopen?

Wilt u verhuizen zonder stress en zorgen? En geeft u het sjouwwerk graag uit handen aan professionals? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op bij Amsterdam Movers en ontdek waarmee wij u kunnen helpen.

Karretje met verhuisdozen