Wilt u een bedrijfsverhuizing in Amsterdam uitbesteden aan een professionele partij?  Lees dan meer over onze speciale Amsterdamse aanpak en de ervaring en expertise die wij hebben. Wij kennen Amsterdam als geen enkel ander verhuisbedrijf!

Naast particuliere verhuizingen bieden wij ook verhuizingen aan voor bedrijven. Een bedrijfsverhuizing in Amsterdam brengt net als een reguliere verhuizing wat extra problemen met zich mee. Onze hoofdstad is voor een verhuisbedrijf de ultieme uitdaging wanneer het om bedrijfsverhuizingen gaat. Wij hebben niet alleen met de specifieke wensen van de klant te maken, maar ook Amsterdam levert met zijn vele straatjes, bruggetjes en moeilijk begaanbare trappenhuizen een uitstekend ‘parcours’ en uitdaging op voor een bedrijfsverhuizing.

Vraag direct een offerte aan!

 

Bedrijfsvestingen in Amsterdam

Als u uw bedrijf wilt vestigen in NoordHolland, is Amsterdam de meest logische stad. De stad staat te boek als een economisch en cultureel centrum, waar vele ondernemers en bedrijven elkaar ontmoeten. Hierdoor is de stad ideaal voor zowel beginnende als gevestigde bedrijven. U kunt ook gemakkelijk tussenuit glippen om een wandeling te maken in een van de vele Amsterdamse parken, of op pad gaan om een lunch te scoren bij een van de vele bakkers. Welke buurt in Amsterdam is geschikt voor uw bedrijf? Dat hangt af van uw wensen. De Pijp is bijvoorbeeld een optie als u van drukte houdt.

Wilt u een bedrijfsvestiging in Amsterdam? En zit u op tegen de verhuizing? Verhuisbedrijf Amsterdam movers zal altijd voor u klaar staan!

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Of u nou in de binnenstad van Amsterdam verhuist of in de periferie, Verhuisbedrijf Amsterdam Movers helpt uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen te doen verlopen!

BedrijfsverhuizingLaat Amsterdam Movers uw bedrijfsverhuizing van begin tot eind uit handen nemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het overbrengen van bedrijven hun inboedel, inventaris en kostbare documenten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en zijn voorbereid op alle mogelijke problemen die voorkomen bij het onderbrengen van uw bedrijf op een nieuwe locatie. Wij zijn vooral in Amsterdam actief geweest op het gebied van bedrijfsverhuizingen maar elders in Nederland zijn wij net zo snel, efficiënt en nauwkeurig.

Vraag direct een offerte aan!

 

Soorten bedrijfsverhuizing

Binnen de bedrijfsverhuizingen zijn er verschillende types. Wij van Amsterdam Movers hebben veel ervaring met het ondersteunen bij allerlei soorten verschillende kantoor- en bedrijfsverhuizingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten verhuizingen:

Kantoorverhuizingen

Een kantoorverhuizing is een veelvoorkomende verhuizing waar Amsterdam Movers u bij kan helpen. U bent misschien toe aan een groter kantoor waar u meer personeel kwijt kunt, of u wilt uw bedrijf upgraden naar een mooiere locatie. Wat de reden ook is, Amsterdam Movers kan uw bedrijfsverhuizing van A naar B voor u verzorgen. Verhuizen naar een groter pand, uw bedrijf naar een meer prestigieuze locatie of een verhuizing naar een hogere verdieping op de Zuidas, Amsterdam Movers heeft de kennis en de expertise om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. U krijgt een team van professionele verhuizers met de beste apparatuur, zodat uw kantoorverhuizing zo stressvrij mogelijk verloopt.

Internationale bedrijfsverhuizing

Internationale ambities? Een nieuwe vestiging in het buitenland openen? Bij Amsterdam Movers weten we er alles van. We hebben al veel bedrijven geholpen met hun internationale bedrijfsverhuizingen. Of het nu gaat om een internationale kantoorverhuizing of fabrieksverhuizingen, alles is mogelijk. We kunnen uw verhuizing volledig uitvoeren zodat u totaal ontzorgd bent en zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is, ondernemen.

Vraag direct een offerte aan!

 

Overige bedrijfsverhuizingen

Naast de kantoorverhuizing en internationale bedrijfsverhuizing voeren we ook de volgende zakelijke verhuizingen uit:

 • Projectverhuizingen
 • Beursprojecten
 • Archiefverhuizingen
 • Veilingtransport
 • Hotelverhuizingen
 • Distributie

Staat uw type bedrijfsverhuizing er niet tussen? Neem dan contact met ons op. De kans is erg groot dat we ook uw type verhuizing al vaker hebben uitgevoerd en u hierbij goed van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen om inzicht te krijgen in de kosten die uw bedrijfsverhuizing met zich mee zouden brengen.

Wat is van belang bij een succesvolle kantoorverhuizing?

Een bedrijfsverhuizing is een kunst die veel meer omvat dan alleen het verplaatsen van meubilair. Het is een proces dat veel planning vereist om succesvol te verlopen. Het is belangrijk om precies in beeld te hebben waar de inboedel naar toe verhuisd moet worden. Wanneer er bijvoorbeeld naar een kleinere locatie verhuisd wordt, is het belangrijk om te weten waar alles precies kwijt kan. Ook wanneer er naar een hoger gelegen etage verhuisd wordt, is het verstandig om een verhuislift in te schakelen.

Verhuisbedrijf Amsterdam Movers biedt een compleet verhuispakket dat alle aspecten van een bedrijfsverhuizing dekt. Er wordt niet alleen rekening gehouden met het fysieke verhuizen van de inboedel, maar ook met het behouden van de structuur en efficiëntie bij de werkvloer. Daarom worden er bijvoorbeeld ook pc’s en waardevolle documenten verhuisd, zodat er geen informatie verloren gaat. Het verhuisbedrijf neemt alles voor u uit handen, van het opmeten van de locaties tot de zorgeloze transportatie van de inboedel. Op deze manier zorgen zij ervoor dat uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt.

Vraag direct een offerte aan!

Tarieven

Bekijk onze scherpe verhuistarieven en kies de optie die het beste bij u past! Door onze lage prijzen zijn wij één van de beste keuzes op dit het gebied van bedrijfsverhuizingen. Verhuizen is nog nooit zo goedkoop geweest!

Aanvraagformulier

Schroom niet om het aanvraagformulier in te vullen voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte. U kunt van tevoren uw inboedel m3 berekenen met de m3 calculator. Ook kunt u eventuele vragen over een verhuizing stellen via de contact pagina.

Kun je in 1 dag verhuizen met je bedrijf?

Efficiëntie en snelheid: De voordelen van een snelle bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het verplaatsen van je hele bedrijf, inclusief kantoorapparatuur, meubilair, archieven en andere bedrijfsmiddelen, vergt doorgaans veel tijd en planning. Maar wat als ik je vertel dat het mogelijk is om je bedrijf in slechts één dag te verhuizen? Het klinkt misschien als een utopie, maar met de juiste voorbereiding en een goed georganiseerd verhuisplan is het zeker haalbaar. In dit artikel bespreken we de voordelen van een snelle bedrijfsverhuizing en laten we zien hoe je dit succesvol kunt realiseren.

Een efficiënte planning en voorbereiding

Een snelle bedrijfsverhuizing vereist een grondige planning en voorbereiding. Het is essentieel om een gedetailleerd verhuisplan op te stellen waarin alle aspecten van de verhuizing worden meegenomen, zoals het in kaart brengen van de nieuwe locatie, het organiseren van verhuisdozen, het regelen van transport en het plannen van de verhuisdatum. Door vroegtijdig te beginnen en een checklist te maken van alle taken die moeten worden uitgevoerd, kun je ervoor zorgen dat de verhuizing soepel verloopt en dat er geen kostbare tijd wordt verspild.

Professionele hulp en expertise

Het inhuren van professionele verhuisexperts is van onschatbare waarde bij een snelle bedrijfsverhuizing. Zij hebben de kennis, ervaring en middelen om het verhuisproces efficiënt te laten verlopen. Verhuisexperts kunnen je helpen bij het inpakken, demonteren en transporteren van je bedrijfsmiddelen. Ze beschikken over het juiste materieel en weten hoe ze kostbare tijd kunnen besparen door bijvoorbeeld gebruik te maken van verhuisliften of speciale transportmiddelen.

Minimaliseer stilstand en productiviteitsverlies

Een van de grootste zorgen bij een bedrijfsverhuizing is het stilstand en productiviteitsverlies. Gelukkig kan een snelle verhuizing helpen om deze zorgen te minimaliseren. Door de verhuizing in één dag te voltooien, kun je de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering tot een minimum beperken. Dit betekent dat je bedrijf snel weer operationeel kan zijn op de nieuwe locatie, waardoor je klanten en medewerkers niet langdurig worden beïnvloed.

Vereenvoudigde communicatie en coördinatie

Een snelle bedrijfsverhuizing zorgt ook voor vereenvoudigde communicatie en coördinatie. Omdat het hele verhuisproces geconcentreerd is in één dag, is het gemakkelijker om alle betrokkenen op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat iedereen op hetzelfde tijdschema werkt. Dit vermindert verwarring en zorgt voor een vlotte samenwerking tussen je medewerkers, verhuisexperts en andere externe partijen.

Vraag direct een offerte aan!

 

De checklist voor een bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing kan een complex proces zijn dat veel planning en organisatie vereist. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing soepel verloopt en er zo min mogelijk onderbreking is van de bedrijfsactiviteiten, is het belangrijk om een gedetailleerde checklist te hebben. Hieronder vind je een checklist die je kunt gebruiken als leidraad voor een succesvolle bedrijfsverhuizing:

Voorbereiding 

 •  Stel een verhuiscomité samen en wijs verantwoordelijkheden toe aan teamleden.
 •  Bepaal de verhuisdatum en stel een realistisch tijdschema op.
 •  Maak een inventarisatie van alle bedrijfsmiddelen die moeten worden verhuisd.
 •  Informeer alle medewerkers tijdig over de verhuisplannen en de nieuwe locatie.
 •  Neem contact op met verhuisbedrijven en vraag offertes aan.
 •  Zorg voor de benodigde vergunningen en vraag toestemming voor de verhuizing.

Logistiek

 •  Plan de indeling van het nieuwe kantoor en wijs werkplekken toe aan medewerkers.
 •  Zorg voor de juiste apparatuur en hulpmiddelen voor de verhuizing, zoals verhuisdozen, labels en beschermende materialen.
 •  Coördineer de verhuizing van IT-infrastructuur, inclusief computers, servers en telefoonlijnen.
 • Regel tijdens de verhuizing verhuiswagens, als dit nodig is. 
 • Maak afspraken met leveranciers en dienstverleners om ervoor te zorgen dat alle benodigde faciliteiten beschikbaar zijn op de nieuwe locatie.

Communicatie

 •  Informeer klanten, leveranciers en andere belanghebbenden over de verhuizing en de mogelijke impact op de dienstverlening.
 •  Update het bedrijfsadres op alle relevante communicatiekanalen, zoals de website, visitekaartjes en briefpapier.
 • Zorg voor een naadloze overgang van telefoonlijnen en internetverbindingen naar de nieuwe locatie.
 • Houd regelmatig interne bijeenkomsten om de voortgang van de verhuizing te bespreken en eventuele zorgen of vragen van medewerkers aan te pakken.

Inpakken en verhuizen

 • Wijs medewerkers toe aan specifieke taken, zoals het inpakken van kantoorbenodigdheden, het demonteren van meubilair en het labelen van verhuisdozen.
 •  Zorg voor een efficiënte en veilige verpakking van gevoelige apparatuur en documenten.
 •  Verhuis bedrijfsmiddelen in de juiste volgorde, rekening houdend met de indeling van het nieuwe kantoor.
 •  Controleer de staat van alle verhuisde goederen en documenteer eventuele schade.

Nazorg

 •  Controleer of alle bedrijfsmiddelen correct zijn geïnstalleerd en operationeel zijn op de nieuwe locatie.
 •  Voer een grondige schoonmaak uit op de oude locatie en zorg voor een probleemloze overdracht aan de verhuurder of nieuwe eigenaar.
 •  Evalueer de verhuizing en identificeer leerpunten voor toekomstige bedrijfsverhuizingen.
 • Bedank alle betrokkenen, waaronder medewerkers, verhuisbedrijven en dienstverleners, voor hun bijdrage aan een succesvolle verhuizing.

Met deze checklist kun je een goed georganiseerde bedrijfsverhuizing plannen en uitvoeren. Houd er rekening mee dat elke verhuizing uniek is en mogelijk aanvullende stappen vereist.