Wilt u een bedrijfsverhuizing in Amsterdam uitbesteden aan een professionele partij?  Lees dan meer over onze speciale Amsterdamse aanpak en de ervaring en expertise die wij hebben. Wij kennen Amsterdam als geen enkel ander verhuisbedrijf!

Naast particuliere verhuizingen bieden wij ook verhuizingen aan voor bedrijven. Een bedrijfsverhuizing in Amsterdam brengt net als een reguliere verhuizing wat extra problemen met zich mee. Onze hoofdstad is voor een verhuisbedrijf de ultieme uitdaging wanneer het om bedrijfsverhuizingen gaat. Wij hebben niet alleen met de specifieke wensen van de klant te maken, maar ook Amsterdam levert met zijn vele straatjes, bruggetjes en moeilijk begaanbare trappenhuizen een uitstekend ‘parcours’ en uitdaging op voor een bedrijfsverhuizing.

Vraag direct een offerte aan!

 

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Of u nou in de binnenstad van Amsterdam verhuist of in de periferie, Verhuisbedrijf Amsterdam Movers helpt uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen te doen verlopen!

BedrijfsverhuizingLaat Amsterdam Movers uw bedrijfsverhuizing van begin tot eind uit handen nemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het overbrengen van bedrijven hun inboedel, inventaris en kostbare documenten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en zijn voorbereid op alle mogelijke problemen die voorkomen bij het onderbrengen van uw bedrijf op een nieuwe locatie. Wij zijn vooral in Amsterdam actief geweest op het gebied van bedrijfsverhuizingen maar elders in Nederland zijn wij net zo snel, efficiënt en nauwkeurig.

Vraag direct een offerte aan!

 

Soorten bedrijfsverhuizing

Binnen de bedrijfsverhuizingen zijn er verschillende types. Wij van Amsterdam Movers hebben veel ervaring met het ondersteunen bij allerlei soorten verschillende kantoor- en bedrijfsverhuizingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten verhuizingen:

Kantoorverhuizingen

Een kantoorverhuizing is een type bedrijfsverhuizing wat veel voor komt. Vaak voor een leuke reden. Als het goed gaat met uw bedrijf dan kan u naar een groter kantoor verhuizen waar u meer personeel kwijt kunt. Of wanneer u toe bent aan een beter uitzicht, ergens op de 20e verdieping op de Zuidas. In al deze situaties kan Amsterdam Movers uw kantoorverhuizing uitvoeren.

Internationale bedrijfsverhuizing

Internationale ambities? Een nieuwe vestiging in het buitenland openen? Bij Amsterdam Movers weten we er alles van. We hebben al veel bedrijven geholpen met hun internationale bedrijfsverhuizingen. Of het nu gaat om een internationale kantoorverhuizing of fabrieksverhuizingen, alles is mogelijk. We kunnen uw verhuizing volledig uitvoeren zodat u totaal ontzorgd bent en zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is, ondernemen.

Vraag direct een offerte aan!

 

Overige bedrijfsverhuizingen

Naast de kantoorverhuizing en internationale bedrijfsverhuizing voeren we ook de volgende zakelijke verhuizingen uit:

  • Projectverhuizingen
  • Beursprojecten
  • Archiefverhuizingen
  • Veilingtransport
  • Hotelverhuizingen
  • Distributie

Staat uw type bedrijfsverhuizing er niet tussen? Neem dan contact met ons op. De kans is erg groot dat we ook uw type verhuizing al vaker hebben uitgevoerd en u hierbij goed van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen om inzicht te krijgen in de kosten die uw bedrijfsverhuizing met zich mee zouden brengen.

Wat is van belang bij een succesvolle kantoorverhuizing?

Een succesvolle bedrijfsverhuizing is van veel factoren afhankelijk. Vaak wordt gedacht dat alleen mankracht nodig is om de essentiële bureau accessoires zoals bureaustoelen, tafels, waterkoelers en whiteboards van hier naar daar te slepen. Het succes en gemak van een bedrijfsverhuizing vloeien vaak voort uit de logistieke planning die eraan te pas komt. Is uw nieuwe locatie kleiner dan de oude? Dan moet u precies weten waar u uw inboedel kwijt moet.

Verhuist u naar de derde of vierde etage van een kantoorpand? Dan kunt u een verhuislift Amsterdam goed gebruiken. Wij verhuizen niet alleen uw bedrijf in de fysieke zin, het is een kunst om de structuur en efficiëntie van de werkvloer mee te laten verhuizen. Wij nemen werkelijk alles voor u uit handen. Van het opmeten van uw nieuwe en oude locatie tot het zorgeloos transporteren van alle waardevolle spullen zoals pc’s en kostbare documenten. Op deze manier zorgt verhuisbedrijf Amsterdam Movers dat alle verhuizingen perfect verlopen.

Vraag direct een offerte aan!

 

Tarieven

Bekijk onze scherpe verhuistarieven en kies de optie die het beste bij u past! Door onze lage prijzen zijn wij één van de beste keuzes op dit het gebied van bedrijfsverhuizingen. Verhuizen is nog nooit zo goedkoop geweest!

Aanvraagformulier

Schroom niet om het aanvraagformulier in te vullen voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte. U kunt van tevoren uw inboedel m3 berekenen met de m3 calculator. Ook kunt u eventuele vragen over een verhuizing stellen via de contact pagina.