Wilt u een bedrijfsverhuizing in Amsterdam uitbesteden aan een professionele partij?  Lees dan meer over onze speciale Amsterdamse aanpak en de ervaring en expertise die wij hebben. Wij kennen Amsterdam als geen enkel ander verhuisbedrijf!

Een bedrijfsverhuizing in Amsterdam brengt net als een reguliere verhuizing wat extra problemen met zich mee. Onze hoofdstad is voor een verhuisbedrijf de ultieme uitdaging wanneer het om bedrijfsverhuizingen gaat. Wij hebben niet alleen met de specifieke wensen van de klant te maken, maar ook Amsterdam levert met zijn vele straatjes, bruggetjes en moeilijk begaanbare trappenhuizen een uitstekend ‘parcours’ en uitdaging op voor een bedrijfsverhuizing.

Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Of u nou in de binnenstad van Amsterdam verhuist of in de periferie, Verhuisbedrijf Amsterdam Movers helpt uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen te doen verlopen!

Laat Amsterdam Movers uw bedrijfsverhuizing van begin tot eind uit handen nemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het overbrengen van bedrijven hun inboedel, inventaris en kostbare documenten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en zijn voorbereid op alle mogelijke problemen die voorkomen bij het onderbrengen van uw bedrijf op een nieuwe locatie. Wij zijn vooral in Amsterdam actief geweest op het gebied van bedrijfsverhuizingen maar elders in Nederland zijn wij net zo snel, efficiënt en nauwkeurig.

Vraag direct een offerte aan!

Wat is van belang bij een succesvolle kantoorverhuizing?

Een succesvolle bedrijfsverhuizing is van veel factoren afhankelijk. Vaak wordt gedacht dat alleen mankracht nodig is om de essentiële bureau accessoires zoals bureaustoelen, tafels, waterkoelers en whiteboards van hier naar daar te slepen. Het succes en gemak van een bedrijfsverhuizing vloeien vaak voort uit de logistieke planning die eraan te pas komt. Is uw nieuwe locatie kleiner dan de oude? Dan moet u precies weten waar u uw inboedel kwijt moet. Wij verhuizen niet alleen uw bedrijf in de fysieke zin, het is een kunst om de structuur en efficiëntie van de werkvloer mee te laten verhuizen.

Wij nemen werkelijk alles voor u uit handen. Van het opmeten van uw nieuwe en oude locatie tot het zorgeloos transporteren van alle waardevolle spullen zoals pc’s en kostbare documenten.

Tarieven

Bekijk onze scherpe verhuistarieven en kies de optie die het beste bij u past! Door onze lage prijzen zijn wij één van de beste keuzes op dit het gebied van bedrijfsverhuizingen. Verhuizen is nog nooit zo goedkoop geweest!

Aanvraagformulier

Schroom niet om het aanvraagformulier in te vullen voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte. U kunt van tevoren uw inboedel m3 berekenen met de m3 calculator. Ook kunt u eventuele vragen stellen via de contact pagina.

Vraag direct een offerte aan!

 

 

 

Bedrijfsverhuizing met Amsterdam Movers heeft gemiddeld een 4.8 (van 5 sterren) gebaseerd op 36 klantbeoordelingen.