Bent u op korte termijn op zoek naar een verhuizer in de regio Heerhugowaard? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Amsterdam Movers aan het juiste adres. Onze standplaats is gevestigd in Amsterdam en vanuit daar realiseren wij diverse typen verhuizingen. Naast particuliere verhuizingen kunt bij ons terecht voor:

Hierbij zorgen wij voor een zorgeloze verhuizing. Wij kennen de streek goed en hebben reeds vele tevreden mensen en bedrijven mogen helpen om hun verhuizing succesvol te laten verlopen. Wij plannen onze verhuizingen altijd goed en zorgen met een efficiënte werkwijze ervoor dat uw verhuizing tot een goed einde wordt gebracht.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Voorkom verhuisstress kies voor Amsterdam Movers

Veel mensen ervaren verhuizen als een stressvolle periode. Er gaat veel veranderen in uw leven en u vindt het wellicht lastig om alles in korte tijd te regelen. Dit is één van de redenen dat mensen ervoor kiezen om zaken uit te besteden. Daar bent u bij ons aan het juiste adres voor. Wij zijn namelijk erg klantvriendelijk en we zorgen voor korte communicatielijnen tussen u als klant en onze onderneming zijn daarbij van groot belang en maken een efficiënte verhuizing mogelijk.

Onze verhuizers sjouwen uw volledige inboedel en eigendommen in en uit de verhuiswagen. Daarvoor hebben wij de juiste verhuismaterialen denk aan netten, verhuisdekens, rolcontainers, touw en blok. In sommige situaties kan het nodig zijn om met een verhuislift te werken. Bijvoorbeeld als uw woning op de 4e verdieping is of als u naar de 3e verdieping gaat verhuizen. Om dan alle spullen goed en wel naar beneden te krijgen zonder lift is een behoorlijke kluif. Met een verhuislift (inclusief bediener van de lift) zorgt u ervoor dat dit eenvoudig en snel uitgevoerd kan worden.

Verhuizen naar Heerhugowaard

Begin 2022 gaat de gemeente Heerhugowaard fuseren met de gemeente langelijk tot de gemeente Dijk en Waard. Alle plaatsen in deze gemeenten zullen dan bij elkaar horen. De 29.000 inwoners van Langedijk en de 59.000 inwoners van Heerhugowaard horen vanaf dat moment bij elkaar. Heerhugowaard wordt als moderne woonplaats gezien, met daarbij veel nieuwbouwwoningen en diverse bezienswaardigheden. Oorspronkelijk werd Heerhugowaard gezien als polderdorp, maar is het zich meer en meer als moderne woonplaats gaan etaleren.

Hoewel het nog altijd voor een groot deel de plattelandsuitstraling heeft, is het ook voor jongvolwassenen nog steeds een interessant woongebied. De afstand naar steden als Alkmaar en Hoorn is niet groot en de mooie landelijke gebieden bieden ook veel rust om u heen. Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Heerhugowaard? Dan helpen wij u graag verder om de verhuizing tot een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing van A tot Z wordt geregeld zonder dat het u veel moeite hoeft te kosten.

Vraag direct een offerte aan!

Redenen om te kiezen voor ons verhuisbedrijf in Heerhugowaard

Zoals al eerder benoemd: een verhuizing is een stressvolle situatie, waarbij veel komt kijken. Om de verhuizing soepel te laten verlopen heeft u natuurlijk graag een specialist op dit gebied dit u kan bijstaan. Amsterdam Movers is er voor u om alles tot in de puntjes te regelen. Wij zijn voor u de beste keuze als u een verhuisbedrijf zoekt, dat:

  • Veel expertise in huis heeft en bekend in de regio is;
  • Alle kwalitatieve verhuismaterialen in huis heeft;
  • Efficiënte en zorgeloze verhuizingen realiseert;
  • Direct inzicht in de kosten voor uw verhuizing geeft.

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!