Heeft u een verhuizing gepland naar de mediahoofstad van Nederland? Hilversum heeft veel te bieden en ook qua diversiteit in aanbod van woningen is er het nodige mogelijk. Vanuit onze standplaats in Amsterdam kunnen wij eenvoudig de verhuizing voor u uit handen nemen. Ons gespecialiseerde verhuisteam staat voor u klaar en kan uw inboedel volledig verhuizen van of naar Hilversum.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Met Verhuisbedrijf Amsterdam Movers verhuizen naar Hilversum

Een verhuizing regel je zonder poespas via verhuisbedrijf Amsterdam Movers. Door onze jarenlange ervaring en gecertificeerd personeel kunnen we van elke verhuizing een succes maken. Onze verhuizers steken graag hun handen uit de mouwen om u zoveel mogelijk te ontzien tijdens uw verhuizing. Zo kunt u de buurt gaan verkennen en alvast de leukste plekjes van Hilversum uitzoeken.

Bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers kunt u terecht in heel Noord-Holland. Wij werken ook in plaatsen als Hoorn en Hoofddorp maar zijn we ook actief in de grotere plaatsen zoals Amsterdam en Alkmaar. We hebben hiernaast ook ervaring in particuliere verhuizingen en in internationale verhuizingen. Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van een specifiek tijdstip om uw verhuizing door ons te laten doen. Heeft u doordeweeks een drukke baan en wilt u graag in het weekend verhuizen dan kan dat. Op sommige tijdstippen kunt u zelfs gebruiken maken van extra kortingsmogelijkheden. Wanneer u een aanvraag doet, zult u dit direct terugzien.

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!

 

Meer over de stad Hilversum

Hilversum is de stad waar cultuur en natuur samenkomen. De bruisende stad staat vooral bekend als de mediastad van Nederland. Naast alle media-activiteiten die hier dagelijks plaatsvinden, kunt u hier ook goed de rust op zoeken. De stad wordt namelijk omringd door verschillende heide- en bosgebieden. Voor wat meer levendigheid bezoekt u het gezellige stadscentrum. Hier vindt u een tal van leuke winkels en sfeervolle restaurants, cafés en terrassen.

Wonen in Hilversum is praktisch. De stad ligt centraal in Nederland en er zijn goede verbindingen met andere steden. Ook heeft Hilversum een eigen ziekenhuis, goede openbaar vervoer voorzieningen en meerdere scholen. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor gezinnen. Hilversum is een veilige en heerlijke plek om te wonen.

Verhuisbedrijf HilversumZakelijk verhuizen in Hilversum

Naast particuliere verhuizingen is verhuisbedrijf Hilversum ook expert in het verhuizen van bedrijven. Wij weten uitermate goed wat er nodig is om een bedrijfsverhuizing soepel te kunnen laten verlopen. Hier komen wel andere zaken kijken die bij een particuliere verhuizing minder van belang zijn. Bij een zakelijke verhuizing is het noodzakelijk dat het werkend personeel weinig hinder heeft van de verhuizing.

De voordelen van verhuizen met Amsterdam Movers op een rijtje:

  • Directe prijsopgave via onze interactieve aanvraagformulier
  • U ontvangt dezelfde dag van ons nog een reactie met de schatting van de exacte kosten en een toelichting hierop
  • Een lokale verhuizer die de buurt en gemeente goed kent. Wij kunnen u dan ook nog eens nuttige verhuis tips geven
Vraag direct een offerte aan!

 

Particulier verhuizen naar Hilversum

Gaat u verhuizen naar Hilversum? Dit regelt u van begin tot einde met Amsterdam Movers. Veel mensen zien op tegen een verhuizing en doordat wij onze processen goed hebben ingericht en weten wat er bij iedere verhuizing nodig is kunnen wij u volledig ontzorgen. U hoeft enkel het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen, waarna wij goed kunnen indexeren wat nodig is om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Moet u voor uw verhuizing op een hogere etage zijn, geef dit dan ook alstublieft door in het aanvraagformulier. Op deze manier kunnen wij vooraf een verhuislift ter beschikking stellen en zorgen wij dat er ook direct een bestuurder van de verhuislift wordt meegestuurd.  Als u het aanvraagformulier nauwkeurig voor ons invult, kunnen we daar een scherpe en complete prijs op afstemmen. Op deze manier komt u op het einde van de verhuizing niet voor verrassingen te staan en kunnen we de verhuizing uitvoeren tegen het vooraf afgesproken tarief.

Onze verhuisservice is niet enkel in Hilversum of Amsterdam mogelijk ook in omliggende plaatsen als Zaandam, Haarlem, Purmerend en Diemen. Wij verhuizen vanaf Amsterdam en zijn dus binnen afzienbare tijd bij u op locatie. Zodoende zijn extra voorrijkosten in de meeste gevallen niet nodig. Tegenwoordig werken wij ook als verhuisbedrijf Almere.

Verhuisdozen huren in Hilversum

Wanneer u binnenkort gaat verhuizen in Hilversum kunt u verhuisdozen huren of kopen. Stevige verhuisdozen zorgen ervoor dat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij verhuisbedrijf Hilversum kunt u kiezen uit de volgende verhuisdozen:

Boeken verhuisdozen

De verhuizing van uw boeken kan soms lastig zijn doordat deze vaak over specifieke afmetingen beschikken. Compacte boeken verhuisdozen zorgen ervoor dat geen onnodige ruimte open wordt gelaten. Hiermee wordt de ruimte van uw verhuiswagen automatisch een stuk efficiënter ingevuld.

Standaard verhuisdozen

Met de standaard verhuisdozen kiest u voor de meeste gekozen optie. De verhuisdoos is ideaal voor allerhand bezittingen. Met hun afmeting van 48 x 32 x 36 kunnen ze tot wel 50 kilogram vervoeren. Bij de aanschaf van verhuisdozen is dan ook altijd goed om na te gaan wat voor inboedel uw gaat verhuizen. We raden daarnaast om zoveel mogelijk verhuisdozen aan te schaffen met dezelfde afmetingen. Dit zorgt ervoor dat verhuisdozen gemakkelijk gestapeld kunnen worden.

Garderobe verhuisdozen

Een verhuizing brengt vaak viezigheid en veel stof met zich mee. Geen ideale situatie wanneer uw waardevolle kleding wilt verhuizen. Om deze reden kunt u garderobe verhuisdozen aanschaffen bij verhuisbedrijf Hilversum. Dit is de oplossing om uw kleding op een schone en veilige manier te verhuizen. Ook zijn de verhuisdozen handig in vervoer, want elke doos beschikt over een stang. Deze stang heeft plaats voor 20 tot 30 kledinghangers.

Vraag direct een offerte aan!

Studenten verhuisbedrijf in Hilversum

Bij Amsterdam Movers werken we met studenten als verhuiskrachten. Deze studenten worden door ons intern opgeleid tot professionele verhuizers. Daarnaast zijn ze jong, sterk en gemotiveerd. Uw verhuizing in Hilversum wordt daarnaast gecoördineerd door een ervaren, oudere verhuizer. Deze stuurt de studenten aan en zorgt ervoor dat uw verhuizing tot in de puntjes verloopt.

Neem telefonisch contact op! Neem via de mail contact op!