Dit zijn dé top 10 verhuis tips

Verhuizen is meestal veel werk en geeft soms stress. Om deze stress te voorkomen of te verminderen hebben we een aantal verhuis tips. Daardoor wordt het hopelijk makkelijker en minder stressvol.

Bekijk hier de top 10 verhuis tips:

  • Tip 1: Planning

Maak een planning is de eerste op de lijst van de verhuis tips. Op deze manier weet je precies wat je wanneer doet en zo zorg je ook voor minder stress. Daarbij kan je ook meteen bedenken wie je allemaal wil laten weten dat je gaat verhuizen en wie je laat weten wat je nieuwe adres zal zijn.

  • Tip 2: Spullen

Bedenk welke spullen wel en niet mee gaan. Zo weet je precies wat je allemaal mee moet nemen en moet inpakken. Daarnaast weet je ook meteen hoeveel je mee neemt en inpakt. Dit is handig om te weten voor de verhuizers en natuurlijk ook voor jezelf.

  • Tip 3: Administratie

Regel al de administratieve zaken. Schrijf je in bij je nieuwe gemeente, stel je energieleverancier op de hoogte, wijzig je adres bij belangrijke instanties zoals belasting, je werkgever en je verzekering. Regel daarnaast ook alvast je gas, water en licht zodra je weet wie je nieuwe netwerkbeheerder is.

  • Tip 4: Vraag mensen om hulp

Je kan natuurlijk niet een hele verhuizing alleen doen. Bedenk van te voren hoeveel hulp je nodig hebt en wie je hierbij zou willen en kunnen helpen.

  • Tip 5: Inpakken

Zorg ervoor dat je genoeg verhuisdozen hebt en genoeg inpak materiaal. Zo is bijvoorbeeld bubbeltjesplastic erg handig voor breekbare spullen en oude kranten voor spullen waar snel krassen op komen. Zo zorg je ervoor dat al je spullen heel en zonder beschadigingen aankomen bij het nieuwe huis. Schrijf op de dozen waar ze moeten komen. Op deze manier wordt uitpakken uiteindelijk makkelijker.

  • Tip 6: Schoonmaken

Maak het nieuwe en oude huis goed schoon. Het oude huis voor de nieuwe bewoners natuurlijk maar ook voor jezelf wanneer je aan het verhuizen bent. Het is natuurlijk handiger om in een opgeruimde plek te werk te gaan. Het nieuwe huis schoonmaken is fijn zodat je spullen en goede plek hebben om te staan en te wachten tot ze uitgepakt worden.

  • Tip 7: Parkeerplek

Let op of er plek is voor de verhuiswagen en eventueel andere auto’s. Zorg dat je dit van te voren allemaal bekijkt. Dit kan je dan doorgeven aan het verhuisbedrijf en eventuele helpers.

  • Tip 8: Check het oude huis

Zo zorg je ervoor dat je niks vergeet en dat je alles goed achterlaat. Ook kan je zo nog even een soort afscheid nemen van je oude plekje.

  • Tip 9: Belangrijke spullen

Het is handig om medicijnen en belangrijke spullen zoals laptops, opladers en belangrijke papieren apart te houden. Zo verlies je ze niet en als je ze nodig hebt kan je zo nog even snel erbij pakken.

  • Tip 10: Dubbele check

Kijk ruim voor de verhuizing al naar badkamers en keukens. Als je een nieuwe badkamer of keuken in je nieuwe huis wilt, is het handig om dit een tijdje van te voren alvast te regelen. Aangezien dit een lange levertijd heeft en het handig is om dit voor de verhuizing te regelen door bijvoorbeeld rommel en de werknemers die daar aan het werk moeten.

Hopelijk helpen deze verhuis tips voor een soepele verhuizing.Amsterdamse gracht

Werkzaamheden Amsterdam Movers

Verhuisbedrijf Amsterdam Movers verzorgd uw volledige verhuizing. Onze werkzaamheden bestaan uit:

Wij bieden onze werkzaamheden aan in verschillende plaatsen in Nederland. Hierbij kunt u denken aan Almere, Haarlem, Hilversum, Amstelveel en meer. Heeft u vragen over verhuiskosten of andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+