Voor een zorgeloze verhuizing in de regio Amsterdam en in het bijzonder Diemen bent u bij Amsterdam Movers aan het juiste adres. Wij kennen de stad en de streek als geen ander en bieden u bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een kleine of een grote verhuizing, niets is ons te gek. Amsterdam Movers is u graag van dienst bij uw verhuizing van en naar Diemen.

Verhuizen is een drukke periode waarin u van alles zo georganiseerd mogelijk probeert te laten verlopen. Besteed daarom het verhuiswerk uit aan ervaren vakkrachten die u met enthousiasme en bovendien plezier van dienst zijn. Het uitbesteden van uw verhuizing aan Amsterdam Movers betekent dat u kiest voor scherp geprijsde mogelijkheden en een hoge mate van kwaliteit. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in op het aanvraagformulier en binnen 12 uur ontvangt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte.

Amsterdam Movers is een echte Amsterdamse onderneming en de regio heeft voor ons weinig geheimen. We zijn op de hoogte van verkeerssituaties, eenrichtingswegen, doodlopende en smalle straatjes en tijdelijke verkeersomleidingen. U betaald bij ons voor de kortste route van A naar B. Wij helpen u tijdens uw verhuizing zonder zorgen.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Wonen in Diemen?

Grenzend aan het drukke en grote Amsterdam, ligt Diemen. Diemen is een gezellige en rustgevende gemeente, kortom Diemen is een heerlijke plek om te wonen. Je kan er betaalbare woningen vinden, met alles wat u wilt binnen handbereik. Zo is er de mogelijkheid om verschillende winkelcentrums te bezoeken, gezellige horeca gelegenheden te bezoeken en zijn er verschillende sportgelegenheden en basisscholen in de buurt. U kunt zelfs met de fiets al binnen tien minuten midden in de natuur staan. Ook voor ondernemers zijn er veel kansen en is er ruimte genoeg. Doordat de Amsterdamse regio dicht bij is, en dit voor ondernemers goud waard is.

Wilt u verhuizen binnen of naar Diemen? Verhuisbedrijf Amsterdam movers zal altijd voor u klaar staan!

De voordelen van verhuizen met Amsterdam Movers

  • Top service voor een eerlijke prijs
  • Bekend in Amsterdam en omstreken
  • Goede en duidelijke communicatie naar de klant toe
  • Nauwkeurige en hard werkende verhuizers
  • Alle materialen voor een soepele verhuizing altijd bij de hand

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!

 

Verhuizen in DiemenVerhuisservice Diemen

Klantvriendelijkheid staat bij Amsterdam Movers hoog in het vaandel. Korte communicatielijnen tussen u als klant en onze onderneming zijn daarbij van groot belang en maken een efficiënte verhuizing mogelijk. De verhuizers doen waar u wellicht tegenop ziet: sjouwen en uw eigendommen in en uit de verhuiswagen laden. Daarbij wordt eventueel gebruik gemaakt van verhuishulpen als netten, verhuisdekens, rolcontainers, touw en blok. Bij verhuizingen van en naar hoger gelegen etages kan een verhuislift ingezet worden. Woont u op een hogere verdieping en u heeft verhuisplannen? Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 12 uur een scherp geprijsde offerte. Waarom zelf sjouwen als u het zware werk ook aan sterke verhuizers kunt uitbesteden?

Vraag direct een offerte aan!

Goedkoop verhuizen Diemen

Zowel particulier als bedrijfsverhuizingen worden door Amsterdam Movers met veel precisie en zorg uitgevoerd. U kunt uw bedrijf gewoon door laten functioneren terwijl onze verhuizers uw (kantoor)meubilair en inventaris naar uw nieuwe bedrijfslocatie verhuizen. Ontvang binnen 12 uur een aantrekkelijk geprijsde verhuisofferte door het aanvraagformulier in te vullen. Verhuizen in en naar Diemen doet u samen met Amsterdam Movers.

Neem telefonisch contact op! Neem via de mail contact op!