Amsterdam Movers is een no-nonsense, rasecht Amsterdams verhuisbedrijf waarbij u voor een scherpe prijs uw verhuizing in Amstelveen kunt laten uitvoeren. Korte lijnen tussen de verhuizers en u, onze klant, maken dat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld is bij Amsterdam Movers.

Amsterdam Movers staat voor u klaar bij uw verhuizing van Amsterdam naar Amstelveen of van elders in het land naar Amstelveen. Wij kennen de regio als geen ander en onze doorgewinterde verhuizers houden van aanpakken en weten dat verhuizen een drukke, soms stressvolle periode is. Ze staan u bij met raad en daad zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw inboedel op de juiste manier verhuisd wordt. Wilt u weten wat uw verhuizing in of naar Amstelveen kost? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en binnen 12 uur krijgt u een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Verhuisservice Amstelveen

U kunt bij Amsterdam Movers terecht voor al uw soorten verhuizingen, van particulier verhuizingen tot de verhuizing van uw onderneming naar een nieuw bedrijfspand. U bent er als onze klant altijd zeker van dat u kunt rekenen op onze:

  • Klantvriendelijkheid
  • Snelheid en accuratesse
  • Veiligheid
  • Scherpe prijzen

Wij houden van een duidelijke communicatie. Dat maakt het mogelijk om u op een vakkundige en efficiënte manier te laten verhuizen. Verhuizers van Amsterdam Movers komen om u te helpen met sjouwen. Er wordt hard maar bovenal nauwkeurig gewerkt om de eigendommen naar uw nieuwe woning te verhuizen. Geen constante rook- of babbelpauzes, ze gaan gemotiveerd en met een goede zin graag voor u aan het werk. Professionele verhuizers en dat ook nog eens voor een voordelig tarief.

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!

 

Goedkope verhuizing Amstelveen

Ziet u er tegenop om uw verhuizing zelf uit te voeren en wilt u aan de andere kant niet de hoofdprijs aan een verhuisbedrijf betalen? Vul dan het aanvraagformulier in en binnen 24 uur ontvangt u een scherp geprijsde offerte. Amsterdam Movers biedt u een volledige verhuisservice aan met alle beschikbare hulpmiddelen voor uiterst schappelijke tarieven. Indien u op een hoger gelegen etage woont en er is een verhuislift Amsterdam nodig dan kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier, hetzelfde geldt voor de soort inboedel, witgoed en de totale omvang. Als u deze nauwkeurig voor ons invult, kunnen we daar een scherpe en complete prijs op afstemmen. Op deze manier komt u op het einde van de verhuizing niet voor verrassingen te staan en kunnen we de verhuizing uitvoeren tegen het vooraf afgesproken tarief.

Lege verhuisdoosNaast het verhuizen in Amsterdam en Amstelveen doen wij ook verhuizing naar Zaandam, Hilversum, Haarlem, Purmerend en Diemen. Wij verhuizen vanaf Amsterdam en zijn dus binnen afzienbare tijd bij u op locatie. Zodoende zijn extra voorrijkosten en de meeste gevallen niet nodig.

Indien u nu het aanvraagformulier invult weet u binnen 24 uur waar u aan toe bent en kunt ook u gebruik maken van goedkope verhuistarieven van en naar Amstelveen.

Vraag direct een offerte aan!

Soorten verhuisdiensten bij verhuisbedrijf Amstelveen

Zoals eerder al duidelijk vermeld hoeft verhuizen niet duur te zijn. Naast onze voordelige verhuisservice, garanderen wij ook kwaliteit door onze jarenlange ervaring en professionele verhuizers. Bij verhuisbedrijf Amstelveen kunt u terecht voor de volgende diensten:

Bedrijfsverhuizing

Bent opzoek naar een professionele partij die kan helpen met uw bedrijfsverhuizing van of naar Amstelveen? Dan helpt Amsterdam Movers u graag verder. Een bedrijfsverhuizing kunt u volledig uit handen laten. Zo zorgen wij voor het opmeten van de nieuwe en oude locatie en het transporteren van uw waardevolle spullen. Onze medewerkers gaan professioneel om met uw bedrijfsgevoelige informatie en staat integriteit bij ons voorop.

Spoedverhuizing

Het kan goed voorkomen dat uw verhuizing per direct uitgevoerd moet worden. Bij verhuisbedrijf Amstelveen snappen wij heel goed dat niet elke verhuizing gepland kan worden. De kosten van een spoedverhuizing zullen dan ook afhankelijk zijn van onze capaciteit. Wij raden om direct telefonisch contact op te nemen zodat per direct een planning gemaakt kan worden voor uw verhuizing.

Verhuislift huren

Bent u op zoek naar een verhuislift in de omgeving van Amstelveen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Amstelveen op het juiste adres. Verhuisliften bij verhuisbedrijf Amstelveen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw verhuizing efficiënter verloopt. Naast het huren van een verhuislift krijgt een ook een professionele verhuizer erbij. Zo kunt u gemakkelijk zware of grote objecten verplaatsen naar de derde of vierde verdieping.

Neem telefonisch contact op! Neem via de mail contact op!