Gaat u binnenkort vanuit, naar of in Haarlem verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers aan het juiste adres. Onze ervaren en opgeleide verhuizers brengen uw spullen veilig en snel van A naar B. Zo houdt u meer tijd en energie over die u kan gebruiken om op een ontspannen manier intrek in de nieuwe woning te nemen.

De voordelen van onze verhuisservice Haarlem

 • Uw spullen veilig, snel en goedkoop verhuisd
 • Verhuizen met tot 30% korting op uw verhuisdag
 • Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
 • Binnen één uur een indicatie van de kosten
Vraag direct een offerte aan!

De diensten van verhuisbedrijf Amsterdam Movers

Bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers zit u nergens aan vast. U bepaalt zelf waarmee onze verhuizers u mogen helpen. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de volgende diensten:

 • Het inpakken van uw (hele) inboedel
 • Het demonteren van apparatuur en meubels
 • Zware en grote meubels tillen en verhuizen
 • Tijdelijke opslag van uw spullen
 • Spoedverhuizingen in Haarlem
 • Woningontruimingen in Haarlem
 • Seniorenverhuizing met rust en aandacht
 • De verhuur van verhuisdozen, verhuisliften en verhuiswagens

Goed om te weten: Amsterdam Movers is een ervaren verhuisbedrijf dat actief is in de regio van Amsterdam. Onze verhuizers vindt u bijvoorbeeld ook in: Zaandam, Amstelveen, Purmerend, Diemen en Hilversum.

De tarieven voor uw verhuizing

Bij een verhuizing komen vaak een hoop kosten kijken. Logisch dat u de kosten zo laag mogelijk wilt houden. Geen zorgen! Met ons verhuisbedrijf verhuist u goedkoop. De verhuizers van verhuisbedrijf Haarlem beschikken over professionele materialen waarmee ze dagelijks verschillende soorten verhuizingen uitvoeren. Op deze manier houden wij de kosten laag en de kwaliteit van de verhuizing hoog.

Onze tarieven:

 • Gecertificeerde verhuizers: €32,50 excl. BTW per uur
 • Verhuiswagens: €35 excl. BTW per uur
 • Verhuisliften: €30 excl. BTW per uur
 • Handyman: €40 excl. BTW per uur

Bereken vrijblijvend de kosten voor uw verhuizing

Benieuwd naar de kosten? Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in voor een indicatie van de kosten voor uw verhuizing in Haarlem. Binnen één uur ontvangt u een indicatie van de kosten en binnen 24 versturen wij een vrijblijvende offerte op maat. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, maar weet u van tevoren wat u kunt verwachten.

Vraag direct een offerte aan!

Verhuiswagens van Amsterdam Movers

Verhuiswagen of verhuislift Haarlem huren?

Wilt u de verhuiskosten zo laag mogelijk houden? Dan kan het een goed idee zijn om een groot deel van de verhuizing zelf te doen. Om snel en efficiënt te werken heeft u een professionele verhuiswagen of verhuislift nodig. We vertellen u graag meer over het huren van onze hoge kwaliteit verhuismaterialen.

Verhuiswagen Haarlem huren

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3. Het tarief voor het huren van een verhuiswagen in Haarlem is 35 euro per uur. In de wagens zijn alle materialen aanwezig om uw spullen veilig te verhuizen. Denk aan hondjes, rolkarren, verhuisdekens en spankarren. Let op! Wij verhuren onze verhuiswagens alleen samen met een chauffeur die de wagen rijdt. Deze verhuizer helpt u direct met het in- en uitladen van de verhuiswagen. Een verhuizer kost 32,50 euro per uur.

Verhuislift huren Haarlem

Een verhuislift zorgt ervoor dat zware spullen gemakkelijk en veilig naar boven of beneden worden getild. Onze professionele verhuisliften zijn te gebruiken tot 18 meter hoog en kosten 30 euro per uur. Het is alleen mogelijk om een verhuislift te huren in combinatie met een van onze verhuizers. De verhuizer zorgt ervoor dat de verhuislift veilig gebruikt kan worden. De verhuizer kost 32,50 per uur.

Duurzaam verhuizen: verhuisdozen huren!

Veel mensen denken er niet aan om verhuisdozen te huren. Zonde! Met het huren van verhuisdozen bent u namelijk niet alleen goed voor het milieu bezig, maar bespaart u ook een hoop kosten. Wij verhuren stevige verhuisdozen waarmee u uw spullen goed en veilig kan vervoeren. U heeft keuze uit de volgende soorten verhuisdozen:

 • Standaard verhuisdozen
 • Boeken verhuisdozen
 • Garderobe verhuisdozen

Zakelijke verhuisservice Haarlem

Staat er binnenkort een zakelijke verhuizing in uw agenda? Bijvoorbeeld een verhuizing van uw kantoor of productieruimte? Onze verhuisservice Haarlem helpt u graag. Wij hebben ervaring met het uitvoeren van complexe en grote zakelijke verhuizingen in de omgeving van Haarlem. Maar ook met het verhuizen van werkplekken, archiefkasten of apparatuur naar een andere etage helpen we u.

Onze twee uitgangspunten bij een zakelijke verhuizing zijn:

 1. Uw medewerkers moeten zo lang mogelijk door kunnen werken
 2. Uw klanten mogen zo min mogelijk last hebben van de verhuizing

De voordelen van onze zakelijke verhuisservice

We zetten de voordelen van onze zakelijke verhuisservice graag voor u op een rijtje:

 • Kan uitgevoerd worden buiten kantoortijden of in het weekend
 • Het voordeligste tarief in de omgeving van Haarlem
 • Begeleiding van een persoonlijke accountmanager

Meer over de stad Haarlem

Haarlem ligt ongeveer op 20 kilometer ten westen van Amsterdam. In de Noord-Hollandse hoofdstad Haarlem is het heerlijk wonen. U kunt hier namelijk een groot aantal culturele en recreatieve activiteiten ondernemen. Of u nu van theater, geschiedenis, muziek, kunst of een avondje uiteten houdt? Haarlem biedt hier alle mogelijkheden voor. De stad bevindt zich daarbij op korte afstand van verschillende natuurgebieden en het strand. Genieten of actief bezig zijn in de natuur is in Haarlem dus ook goed mogelijk.

Haarlem is een van de oudste steden van Nederland. De historische stad staat vooral bekend om de historische gebouwen en architectuur. Voorbeelden hiervan zijn de Grote Kerk, de Grote Markt, de Jopenkerk en het stadshuis.

De stad telt zes verschillende woonwijken, namelijk:

 • Centrum
 • Schalkwijk
 • Noord
 • Oost
 • West
 • Zuid

Verhuislift huren

Verhuizing doorgeven gemeente Haarlem

Mocht u er nu voor gekozen hebben om te verhuizen van of naar Haarlem? Geef u adreswijziging dan zo spoedig mogelijk door aan de gemeente van Haarlem. U heeft de optie om dit te doen vanaf vier weken voor de verhuisdatum tot vijf dagen erna. Een adreswijziging regelt u al gemakkelijk door in te loggen op uw DigiD of simpelweg langs te gaan bij het gemeentehuis. Voor meer informatie over openingstijden en andere benodigdheden kunt altijd terecht op de website van de gemeente Haarlem.

 

Vraag direct een offerte aan!

 

Zonder stress verhuizen in Haarlem

Heeft u zelf geen zin om met zware verhuisdozen en grote meubelstukken te sjouwen? Onze verhuizers nemen dit werk graag voor u uit handen. Verhuisbedrijf Amsterdam Movers kan u helpen met de hele verhuizing of ondersteunen met bepaalde diensten. Bij ons bent u zelf aan zet. Daarom verhuist u goedkoop en voordelig.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 60 minuten een indicatie van de prijs en binnen 24 uur een offerte op maat. Bij vragen over ons verhuisbedrijf of een van onze diensten: neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

 

David Lemaire
David Lemaire
2018-11-10
Mooi origineel Amsterdams verhuisbedrijf. Echte Amsterdammers met Amsterdamse humor en wereldwijde kunde!
Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!