U zoekt een betrouwbare én betaalbare verhuisonderneming in Haarlem? Amsterdam Movers heeft uitgebreide ervaring met verhuizingen van en naar Haarlem. Voor al uw verhuizingen kunt u een beroep op ons doen, ook tijdens het weekend.

Bij een verhuizing komen er veel dingen tegelijkertijd op uw af. Er moet van alles geregeld worden op administratief gebied, van het doorgeven en eventueel af laten sluiten van de elektra in uw oude woning tot adreswijzingen bij de gemeente en andere instanties, clubs en verenigingen. Laat het verhuizen van uw eigendommen, inboedel en witgoed over aan de verhuizers van Amsterdam Movers. Stuk voor stuk enthousiaste vakkrachten die van verhuizen hun beroep gemaakt hebben.

Onze verhuizers zijn harde werkers die dagelijks verhuizen in en om Haarlem. Geen straat is voor ons onbekend terrein en de voorbereiding verloopt grondig. We houden van korte communicatie lijnen met u als klant. De verhuizing wordt volgens uw wensen uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van moderne en veilige verhuishulpmiddelen. U kunt er zeker van zijn dat uw inboedel bij Amsterdam Movers in betrouwbare handen is. Wilt u weten hoe voordelig u kunt verhuizen in of naar Haarlem? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang binnen 12 uur een aantrekkelijk geprijsde offerte.

Vraag direct een offerte aan!

 

Wonen in Haarlem

Haarlem staat op nummer 12 in de lijst dan de grootste gemeenten van Nederland. Ook is Haarlem de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Haarlem heeft daarnaast maar liefst 21 wijken die zijn verdeeld over de volgende 5 stadsdelen:

  • Centrum
  • Noord
  • Oost
  • Schalwijk
  • Zuid-West

Daarnaast valt het op zichzelf staande dorp Spaarndam-West wat in Haarlem-Noord ligt ook onder de gemeente Haarlem.

Als u ervoor heeft gekozen om naar Haarlem te verhuizen dan dan kan dat verschillende redenen hebben. We kunnen ons goed voorstellen dat u onder de indruk bent van de Grote kerk die naast de Grote markt ligt. Of misschien wilt u wel dichterbij de terrassen bij de Grote markt wonen. Daarnaast kunt u ook heerlijk winkelen in de Gouden Straatjes. Haarlem is niet zomaar uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland.

 

Zakelijke verhuisservice Haarlem

Is uw onderneming toe aan een nieuw bedrijfspand en wilt u graag op een zo goedkoop mogelijke manier verhuizen? Amsterdam Movers verhuist uw inventaris desgewenst in het weekend zodat uw klanten en medewerkers zo weinig mogelijk hinder van de verhuizing ondervinden. Uw bedrijfsactiviteiten kunnen gewoon doorgang vinden, terwijl professionele verhuizers de (kantoor)meubelen naar uw nieuwe vestigingsadres verhuizen. Een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw zakelijke verhuizing in of naar Haarlem? Vul het aanvraagformulier volledig in en u kunt van ons binnen 12 uur een offerte verwachten.

Vraag direct een offerte aan!

 

Goedkoop verhuizen Haarlem

U kunt bij Amsterdam Movers rekenen op klantvriendelijke medewerkers en verhuizers die u te allen tijde op een vriendelijke manier te woord staan en die bovendien efficiënt en hard werken om uw verhuizing naar wens te laten verlopen. Onze verhuizers stellen alles in het werk om uw verhuizing zo nauwkeurig en veilig mogelijk uit te voeren. Begin met het invullen van uw gegevens op het aanvraagformulier en binnen 12 uur kunt u een offerte verwachten. U zult zien dat het écht mogelijk is om goedkoop in en naar Haarlem te verhuizen.  Vanwege onze scherpe prijzen kunt u het geld wat u bespaart weer in uw nieuwe woning steken.

Vraag direct een offerte aan!

Studenten verhuisbedrijf Haarlem

Dat verhuizen in Haarlem niet duur hoeft te zijn hebben we u al verteld. De reden dat uw verhuizing niet duur hoeft te zijn is omdat ons verhuisbedrijf Haarlem een studenten verhuisservice is. Dit betekent dat we werken met jonge, sterke en vooral gemotiveerde studenten voor wie geen verhuizing te gek is. Onze studenten worden altijd bijgestaan door een ervaren verhuizer uit Haarlem die de weg weet en jaren verhuiservaring heeft. De studenten worden goed opgeleid zodat ook zij niet onder doen voor een professionele verhuizer. Het grote voordeel van studenten is dat het over het algemeen goedkopere verhuiskrachten zijn. Hiermee is ons verhuisbedrijf Haarlem goedkoop en ook nog eens kwalitatief erg sterk.

Professionele verhuismaterialen

Het centrum van Haarlem kan een lastige plek zijn om te verhuizen. Er zijn smalle straatjes waardoor sommige plekken lastig te bereiken zijn. Wij maken gebruik van professionale materialen om uw verhuizing efficiënt en veilig te laten verlopen. Dat we onze verhuizingen tegen scherpe prijzen aanbieden betekent niet dat we besparen op onze materialen. Onze materialen zijn altijd van hoge kwaliteit om uw verhuizing in Haarlem zo vlekkeloos te laten verlopen.

Verhuislift huren Haarlem

Woont u bijvoorbeeld niet aan de beganegrond maar in een bovenwoning? Dan kan het erg lastig zijn om uw grote meubels door een smal trappenhuis te verplaatsen. In dat geval kan ons verhuisbedrijf Haarlem u helpen door een verhuislift te gebruiken. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw bank of bed via het raam naar beneden krijgen. Hiermee nemen we het risico op beschadigingen weg. Wanneer u uw verhuizing zelf doet kunt u bij ons ook alleen een verhuislift huren.

Verhuisdozen

Ook leveren wij hoge kwaliteit verhuisdozen bij verhuisbedrijf Haarlem. Met deze stevige verhuisdozen kunt u uw inboedel goed en veilig verpakken en vervoeren.  We leveren drie verschillende soorten verhuis dozen:

  • Standaard verhuisdozen
  • Boekenverhuisdozen
  • Garderobeverhuisdozen

Standaard verhuisdozen

De standaard verhuisdozen kunnen tot 50 kilogram vervoeren en hebben een afmeting van 48x 32 x 36. Wij raden altijd aan om vooraf in te schatten of de verhuisdozen passen bij het soort inboedel wat u gaat verhuizen. Om uw inboedel zo veilig mogelijk te vervoeren raden we aan verhuisdozen aan te schaffen met dezelfde afmeting. Op deze manier wordt de kans dat uw inboedel omvalt of verschuift een stuk kleiner. Indien u grote aantallen verhuisdozen moet vervoeren is het goed om de verhuisdozen te voorzien van een markering. Dit maakt het sorteren van uw inboedel een stuk gemakkelijker

Boeken verhuisdozen

Doordat Boeken vaak net wat kleiner zijn in de hoogte, raden we aan om boeken verhuisdozen aan te schaffen. Deze verhuisdozen zorgen ervoor dat geen onnodige ruimte overblijft. Naast dat deze verhuisdozen extra ruimte creëren, zijn ze ook gemakkelijk te herkennen door de verhuizers.

Garderobe verhuisdozen

Bij verhuisbedrijf Haarlem kunt u ook terecht voor Garderobe verhuisdozen. Met deze soort dozen bent u instaat om waardevolle kleding goed te beschermen tijdens uw verhuizing van of naar Haarlem. Op deze manier hoeft u niet langer kleding te vervoeren in plastic zakken, maar hangt u tot wel 30 kledinghangers in de verhuisdoos.

 

Ook leveren we matrashoezen, tape, seal folie en dekens om uw inboedel schadevrij te verhuizen.

Verhuizing doorgeven gemeente Haarlem

Mocht u er nu voor gekozen hebben om te verhuizen van of naar Haarlem? Geef dan u adreswijziging zo spoedig mogelijk door aan de gemeente van Haarlem. U heeft de optie om dit te doen vanaf vier weken voor de verhuisdatum tot vijf dagen erna. Een adreswijziging geeft u al gemakkelijk door in te loggen op uw DigiD of simpelweg langs te gaan bij het gemeentehuis. Voor meer informatie over openingstijden en andere benodigdheden kunt altijd terecht op de website van de gemeente Haarlem.

Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuisbedrijf Haarlem met Amsterdam Movers heeft gemiddeld een9.5,gebaseerd op 12 klantbeoordelingen.