U zoekt een betrouwbare én betaalbare verhuisonderneming in Haarlem? Amsterdam Movers heeft uitgebreide ervaring met verhuizingen van en naar Haarlem. Voor al uw verhuizingen kunt u een beroep op ons doen, ook tijdens het weekend.

Bij een verhuizing komen er veel dingen tegelijkertijd op uw af. Er moet van alles geregeld worden op administratief gebied, van het doorgeven en eventueel af laten sluiten van de elektra in uw oude woning tot adreswijzingen bij de gemeente en andere instanties, clubs en verenigingen. Laat het verhuizen van uw eigendommen, inboedel en witgoed over aan de verhuizers van Amsterdam Movers. Stuk voor stuk enthousiaste vakkrachten die van verhuizen hun beroep gemaakt hebben.

Onze verhuizers zijn harde werkers die dagelijks verhuizen in en om Haarlem. Geen straat is voor ons onbekend terrein en de voorbereiding verloopt grondig. We houden van korte communicatie lijnen met u als klant. De verhuizing wordt volgens uw wensen uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van moderne en veilige verhuishulpmiddelen. U kunt er zeker van zijn dat uw inboedel bij Amsterdam Movers in betrouwbare handen is. Wilt u weten hoe voordelig u kunt verhuizen in of naar Haarlem? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang binnen 12 uur een aantrekkelijk geprijsde offerte.

Vraag direct een offerte aan!

 

Wonen in Haarlem

Haarlem staat op nummer 12 in de lijst dan de grootste gemeenten van Nederland. Ook is Haarlem de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Haarlem heeft daarnaast maar liefst 21 wijken die zijn verdeeld over de volgende 5 stadsdelen:

  • Centrum
  • Noord
  • Oost
  • Schalwijk
  • Zuid-West

Daarnaast valt het op zichzelf staande dorp Spaarndam-West wat in Haarlem-Noord ligt ook onder de gemeente Haarlem.

Als u ervoor heeft gekozen om naar Haarlem te verhuizen dan dan kan dat verschillende redenen hebben. We kunnen ons goed voorstellen dat u onder de indruk bent van de Grote kerk die naast de Grote markt ligt. Of misschien wilt u wel dichterbij de terrassen bij de Grote markt wonen. Daarnaast kunt u ook heerlijk winkelen in de Gouden Straatjes. Haarlem is niet zomaar uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland.

 

Zakelijke verhuisservice Haarlem

Is uw onderneming toe aan een nieuw bedrijfspand en wilt u graag op een zo goedkoop mogelijke manier verhuizen? Amsterdam Movers verhuist uw inventaris desgewenst in het weekend zodat uw klanten en medewerkers zo weinig mogelijk hinder van de verhuizing ondervinden. Uw bedrijfsactiviteiten kunnen gewoon doorgang vinden, terwijl professionele verhuizers de (kantoor)meubelen naar uw nieuwe vestigingsadres verhuizen. Een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw zakelijke verhuizing in of naar Haarlem? Vul het aanvraagformulier volledig in en u kunt van ons binnen 12 uur een offerte verwachten.

Vraag direct een offerte aan!

 

Goedkoop verhuizen Haarlem

U kunt bij Amsterdam Movers rekenen op klantvriendelijke medewerkers en verhuizers die u te allen tijde op een vriendelijke manier te woord staan en die bovendien efficiënt en hard werken om uw verhuizing naar wens te laten verlopen. Onze verhuizers stellen alles in het werk om uw verhuizing zo nauwkeurig en veilig mogelijk uit te voeren. Begin met het invullen van uw gegevens op het aanvraagformulier en binnen 12 uur kunt u een offerte verwachten. U zult zien dat het écht mogelijk is om goedkoop in en naar Haarlem te verhuizen.  Vanwege onze scherpe prijzen kunt u het geld wat u bespaart weer in uw nieuwe woning steken.

Vraag direct een offerte aan!

Professionele verhuismaterialen

Het centrum van Haarlem kan een lastige plek zijn om te verhuizen. Er zijn smalle straatjes waardoor sommige plekken lastig te bereiken zijn. Wij maken gebruik van professionale materialen om uw verhuizing efficiënt en veilig te laten verlopen. Dat we onze verhuizingen tegen scherpe prijzen aanbieden betekent niet dat we besparen op onze materialen. Onze materialen zijn altijd van hoge kwaliteit om uw verhuizing in Haarlem zo vlekkeloos te laten verlopen.

Verhuislift huren Haarlem

Woont u bijvoorbeeld niet aan de beganegrond maar in een bovenwoning? Dan kan het erg lastig zijn om uw grote meubels door een smal trappenhuis te verplaatsen. In dat geval kan ons verhuisbedrijf Haarlem u helpen door een verhuislift te gebruiken. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw bank of bed via het raam naar beneden krijgen. Hiermee nemen we het risico op beschadigingen weg. Wanneer u uw verhuizing zelf doet kunt u bij ons ook alleen een verhuislift huren.

Verhuisdozen

Ook leveren wij hoge kwaliteit verhuisdozen. Met deze stevige verhuisdozen kunt u uw inboedel goed en veilig verpakken en vervoeren.  We leveren drie verschillende soorten verhuis dozen:

  • Standaard verhuisdozen
  • Boekenverhuisdozen
  • Garderobeverhuisdozen

Ook leveren we matrashoezen, tape, seal folie en dekens om uw inboedel schadevrij te verhuizen.

 

Verhuisbedrijf Haarlem met Amsterdam Movers heeft gemiddeld een9.5,gebaseerd op 12 klantbeoordelingen.