Wanneer u binnenkort van plan bent om te gaan verhuizen van of naar Amsterdam is het verstandig om verhuisdozen te bestellen of huren. Stevige verhuisdozen zorgen ervoor dat uw inboedel met zorg vervoerd kan worden. Niet iedereen beschikt over verhuisdozen, vandaar dat Verhuisbedrijf Amsterdam Movers deze aanbied. U heeft de volgende opties:

  • Het kopen van verhuisdozen
  • Het verhuren van verhuisdozen

Verschillende verhuisdozen huren

Bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers heeft u de keuze uit drie soorten verhuisdozen. Deze zijn als volgt:

  • Gewone verhuisdozen
  • Boeken verhuisdozen
  • Garderobe verhuisdoos

Gewone verhuisdozen

De meeste gebruikte optie voor verhuisdozen zijn de normale verhuisdozen. De gewone verhuisdozen hebben een afmeting van 48 x 32 x 36 en kunnen tot wel 50 kilogram vervoeren. Deze verhuisdoos is ideaal voor allerhande bezittingen. Het is altijd goed om te kijken of de verhuisdozen passen bij het soort inboedel wat u verhuist. Bij het vervoeren van verzamelingen dient de verhuisdoos wel op de juist afmetingen te zijn. Wij raden dan ook altijd om zoveel mogelijk verhuisdozen van dezelfde aanmetingen aan te schaffen. Hiermee verkleind u de kans dat de inboedel tijdens het verhuizen omvalt of verschuift. Daarnaast is het goed om uw verhuisdozen te markeren, zodat dat op een later tijdstip gemakkelijk onderscheid gemaakt kan worden tussen soorten inboedel.

Boeken verhuisdozen

Bij verhuisdozen voor boeken is het van belang dat deze net wat compacter worden ingepakt. Doordat deze verhuisdozen 10 cm kleiner zijn in de hoogte, zorgt u ervoor dat deze geen onnodige ruimte open laten. Dit is met name handig voor de verhuizers, omdat zijn nu meteen kunnen zien dat het om een verhuisdoos met boeken gaat. Daarnaast is het ook een efficiënter manier om de verhuiswagen te vullen.

Garderobe verhuisdoos

Een verhuizing kan een hoop stof en andere viezigheid met zich mee brengen. Hierom wilt u kwetsbare kleding zo goed mogelijk beschermen. Kies er dan ook niet voor om uw kleding in losse zaken of tassen te vervoeren, maar kies voor een garderobe verhuisdoos bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers. Deze speciale verhuisdozen zijn de oplossing om op een veilige manier uw kleding te vervoeren. Naast dat ze stof tegen gaan zijn ze ook nog eens erg handig voor het vervoer. Elke verhuisdoos bevat een stang waar wel plaats is voor 20 tot 30 kledinghangers.

Verhuisdozen huren of kopen

Bij Verhuisbedrijf Amsterdam Movers kunt u verhuisdozen zowel verhuren als verkopen. Doordat het verhuizen vaak een eenmalige klus is kiest het merendeel voor het verhuren van verhuisdozen. Voor het verhuren van een verhuisdoos betaald u €0,50 per doos en een borg van €2,50, die u na het terugbrengen van de dozen weer retour krijgt.

Vraag direct een offerte aan!