Bent u voornemens om te gaan verhuizen van of naar Purmerend en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Purmerend dat van aanpakken weet? Amsterdam Movers is een Amsterdamse onderneming en wij kennen de weg in zowel de stad als in de regio als geen ander. Voor een snelle en betaalbare verhuizing bent u bij Amsterdam Movers op de juiste plaats.

Wij hebben voor iedere verhuizing de juiste oplossing en bovendien de geschikte vak- en mankracht in huis. Is uw gezin aan een grote woning toe en verhuist u van een bovenwoning in het centrum van Purmerend naar een gezinswoning in Molenkoog? Of gaat u juist kleiner wonen omdat de kinderen het huis uit zijn?

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 12 uur een geheel vrijblijvende offerte met een scherpe prijs van Amsterdam Movers. U laat het zware sjouw- en tilwerk toch ook liever aan stoere verhuizers over, terwijl u zelf de administratieve afhandeling van de verhuizing doet. Op deze manier verloopt uw verhuizing zonder stress en zorgen en worden uw inboedel en eigendommen met zorg naar uw nieuwe adres verhuist.

Vraag direct een offerte aan! Neem telefonisch contact op!

Verhuisservice Purmerend

Uw verhuizing voor een scherpe prijs van A tot Z geregeld. Amsterdam Movers voert zowel zakelijke als particuliere verhuizingen uit. Daarnaast kunt u bij ons ook voor betaalbare internationale verhuizingen van en naar Purmerend terecht. U kunt rekenen op hulpvaardige en hardwerkende verhuizers die met zorg verhuizen. Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van hulpmiddelen als touwen, netten, rolcontainers, verhuisdekens en een verhuislift.

Een jarenlange ervaring in combinatie met professionaliteit en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat uw verhuizing snel, veilig en bovendien efficiënt verloopt. Wilt u weten wat uw verhuizing in of naar Purmerend kost met Amsterdam Movers? Vul dan snel het aanvraagformulier volledig in en binnen 12 uur ontvangt u van ons een offerte.

Goedkoop verhuizen Purmerend

Verhuizen kost geld, veel geld. Niet alleen moet er vaak geschilderd en behangen worden, de woning wordt van nieuwe vloeren voorzien en dan moet u uw eigendommen nog gaan verhuizen. U kunt uw verhuizing goedkoop uitbesteden aan Amsterdam Movers. Niet alleen weten wij de weg in en om Purmerend, wij werken met deskundige vakkrachten die weten hoe ze een verhuizing het beste aan kunnen pakken. Vraag vandaag nog een offerte aan via het aanvraagformulier en binnen 12 uur weet ook u wat uw verhuizing kost.

Vraag direct een offerte aan!

 

Ervaren verhuizers van verhuisbedrijf Purmerend

Ons verhuisbedrijf Purmerend heeft al jaren ervaringen met verhuizingen van alle soorten en maten. Door al die jaren verhuiservaring is geen verhuizing te gek voor ons verhuisbedrijf Purmerend. Omdat we ervaren zijn werken we snel. U zult ons niet veel zien pauzeren of een gezellig onderonsje houden. We willen uw verhuizing zo snel, maar vooral zo goed mogelijk afronden. Dat scheelt u tijd en kosten, twee zaken die u liever anders besteed.

 

Jacqueline Brama
Jacqueline Brama
2018-06-14
Wij zijn zeer tevreden over de jongens (Casper, Sam & Reinier) die bij ons de verhuizing hebben gedaan. Het begin ging wat lastig, omdat de mannen erachter kwamen dat er veel meer werk was dan wat er door was gegeven. Degene die de bezichtiging had gedaan heeft dit niet duidelijk doorgegeven. Ze hebben nog geprobeerd om er een tweede crew bij te krijgen maar helaas was iedereen bezet die dag. Ze hebben hard gewerkt om alles toch die dag af te krijgen en dat is gelukt. Ontzettend bedankt Casper, Sam & Reinier!
amsterdamadan
amsterdamadan
2017-08-29
Verhuizen uit de Kalverstraat gaat gepaard met de nodige beperkingen. De verhuislift kon niet worden geplaatst wat er toe leidde dat we de woning onverwachts via de trappen moesten uitruimen. Dankzij Casper en Gerben, die alles zonder mokken of morren en continu even snel, behulpzaam en beleefd hebben uitgevoerd zat ik een paar uur later alsnog in mn nieuwe woning. Heren, nogmaals: super bedankt!
Bram de Haas
Bram de Haas
2017-07-13
Vorige week verhuisd met dit TOPbedrijf! Mannen waren iets te laat maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de snelheid en vakbekwaamheid waardoor we veel eerder klaar waren. Ik vraag me af of ik ooit betere verhuizers had kunnen treffen!

 

Verhuisdoos ingepaktVerschillende soorten verhuizingen

Omdat we al vele jaren verhuizingen in Purmerend voor onze rekening mogen nemen hebben we veel verschillende soorten verhuizingen gezien. De kans is daarom groot dat wij uw type verhuizing al eens eerder hebben mogen uitvoeren. De verschillende soorten verhuizingen vragen elk om een unieke aanpak en specifieke vaardigheden om uit te voeren. Tegenwoordig is Amsterdam Movers ook werkzaam als verhuisbedrijf Haarlem.

Spoedverhuizing

Bij een spoedverhuizing staat de snelheid van de verhuizing centraal. Vaak komen deze verhuizingen onverwacht uit het niets en moeten ze ook nog eens heel snel uitgevoerd geworden. Bij Amsterdam Movers hebben we veel ervaring met dit type verhuizingen in Purmerend. We begrijpen dat het vaak om een stressvolle situatie gaat die zo snel mogelijk verholpen dient te worden. Redenen voor een spoedverhuizing kunnen zijn:

  • Waterschade
  • Roetschade
  • Woningontruiming bij overlijden

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing  vraagt weer om een hele andere aanpak. Maar ook hier heeft onze verhuisservice Purmerend weer de ervaring om deze in goede banen de begeleiden. Deze verhuizing wilt u als ondernemen natuurlijk het liefste in het weekend laten uitvoeren. Vooral in het geval van een kantoorverhuizing is het belangrijk om buiten kantoortijd te verhuizen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf gewoon weer op maandag open kan en dat uw personeel ongehinderd verder kan werken.

Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuisattributen van verhuisbedrijf Purmerend

Verhuizingen zijn er in alle soorten en maten. Dat betekent dat uw verhuizing misschien wel om een hele andere werkwijze vraagt dan de vorige verhuizing die we hebben mogen uitvoeren. Hoe uw verhuizing er ook uit mag zien, ons verhuisbedrijf Purmerend beschikt over het juiste gereedschap om van uw verhuizing een succes te maken. Met de juiste attributen maken we van iedere verhuizing een succes. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem telefonisch contact op! Neem via de mail contact op!