Een ladderlift huren voor verhuizingen vanaf een hogere verdieping

Met een ladderlift heeft u de oplossing voor het verlichten van enige werklast tijdens uw verhuizing. Het kan dan gaan om etagewoning of een bedrijfspand met meerdere verdiepingen. Bij dergelijke gevallen is het huren van een verhuislift de meeste praktische optie. Zo zal in het beide gevallen voorkomen dat de trappen moeilijk te belopen zijn en vervangt de verhuislift dit compleet. Wellicht heeft u al eerder een verhuizing mogen doen en weet u welke fysieke belasting bij het verhuizen komt kijken. Vaak brengt u hiermee de rug in onnodig gevaar als u niet op de juiste manier blijft tillen. Ook in deze situatie brengt de verhuislift verlichting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

ladderlift huren in amsterdam

Welke type verhuislift is het meest geschikt voor jouw?

Onder de verhuisliften zijn vele uitvoeringen en variaties beschikbaar. In de basis zijn drie soorten uitvoeringen beschikbaar op de markt. Deze zijn als volgt: De opbouwlift ook wel ladderlift genoemd, de elektronische verhuislift en de motorlift. Voor het kiezen van de juiste uitvoering zijn de draagkracht en de hoogte die overbrugt moet worden van belang. Het soort inboedel wat u verhuist bepaalt dan ook wat voor verhuislift nodig is.  In het geval van zware inboedel zoals meubels, kunt u het beste kiezen voor een verhuislift met meer draagkracht. Ook spelen afmetingen een belangrijke rol. Het platform van de lift heeft specifieke afmetingen die moet aansluiten bij de grootte van uw inboedel. Het huren van een verhuislift kan met of zonder personeel. Voor u eigen veiligheid raden wij het sterk aan om dit met personeel te doen. Dit omdat de vakman over de benodigde kennis en ervaring beschikt om de verhuislift veilig te kunnen besturen. Voor het kiezen van de juiste verhuislift zullen we de drie variaties kort toelichten:

De opbouwlift

Met de opbouwlift kiest u voor de kleinste verhuislift. Deze variatie heeft een grote verhuisbak gevestigd aan twee ladders van twee meter. Met de opbouwlift heeft u een bereik van 12 meter. Dit betekent dat deze geschikt is voor verhuizingen tot de derde verdieping.

De electrolift

In vergelijking met de opbouwlift beschikt de elektrolift over een kleine verhuisbak. Hiermee is het laadvermogen ook beduidend lager, maar kan deze wel tot 20 meter hoog worden uitgeschoven. Hiermee kunt u tot de vijfde verdieping verhuizen. Doordat de verhuislift over een kleine verhuisbak beschikt is deze ideaal voor verhuizingen in de drukke binnenstad.

De motorlift

Met de motorlift beschikt u over de grootste reikhoogte. De lift beschikt over een bereik van 30 meter en heeft een draagvermogen van 300 kilogram. Komt het dus voor dat uw zware meubels of een piano verhuist, dan is de motorlift de ideale oplossing. Waar de electrolift en opbouwlift werken op elektriciteit, is de motorlift aangedreven door benzine. Wij raden het huren van deze verhuislift wanneer uw verhuist in de stad.

Waar op letten voor het huren van een ladderlift in Amsterdam?

Om de veiligheid en uitvoerbaarheid van een verhuizing te kunnen garanderen moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. We zullen hieronder enkele kort toelichten:

  • De ondergrond van de opstelplaats moet geschikt zijn. De ondergrond moet dus zo vlak mogelijk zijn voor het veilig gebruik van de lift
  • Ga na of u een objectmelding moet doen binnen uw gemeente. In sommige gevallen mag de verhuislift niet op de openbare weg geplaatst worden
  • In sommige gevallen moet u een ontheffing aanvragen wanneer u de verhuislift op een parkeerplek plaatst of een rijweg stremt. Hierbij kunt u dit het beste navragen bij de gemeente.

Bent u op zoek naar een verhuizer in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp of Almere dan bent u bij Amsterdam Movers aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing volledig wordt geregeld en dragen daarbij zorg voor uw volledige inboedel. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+