Staat er bij u binnenkort een verhuizing op de planning waarbij u hulp nodig heeft om meubels te vervoeren? Dan bent u bij verhuisbedrijf Amsterdam Movers op het juiste adres. Meubeltransport is iets wat met veel zorgvuldigheid moet gebeuren. Veiligheid en efficiëntie staan hierbij voorop. Onze verhuisexperts ontzorgen u graag met hun specialisme. Meubeltransport bieden wij aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Vraag direct een offerte aan!

 

Waarom kiezen voor meubeltransport door Amsterdam Movers?

Wanneer u besluit uw meubeltransport uit te besteden bij Amsterdam Movers bent u verzekerd van een kwalitatieve en voordelige verhuizing. Daarnaast verzekeren wij u van de volgende zaken:

  • 7-dagen per week beschikbaar, ook in de avond;
  • Verhuisexperts met jaren ervaring;
  • Veilig transport van uw meubels;
  • Prijsopgave binnen 24 uur

Hoe verloopt meubeltransport

Het verhuizen van uw meubels is altijd een stressvolle taak. Of dit nu is bij een verhuizing van een woning of van een bedrijf. Er zijn tal van andere zaken waar u eigenlijk liever mee bezig bent waardoor het uitbesteden van deze taak een voor de hand liggende optie is. Afhankelijk van uw wensen kunt u het meubeltransport deels of volledig uitbesteden bij Amsterdam Movers.

Uw meubels zullen voorafgaand aan het transport zorgvuldig worden ingepakt met beschermende materialen in een verhuisdoos waarna de meubels worden ingeladen in een van onze vrachtwagens. Woont u op een hogere verdieping? Geen probleem. Dankzij onze verhuislift, die wordt bediend door een professional, komen uw meubels gemakkelijk op de begane grond. Onze ervaren chauffeur zal vervolgens uw meubels naar de afgesproken locatie vervoeren. Vervolgens zullen hier de meubels weer worden uitgeladen.

Vraag direct een offerte aan!

Zakelijk meubeltransport

Staat u op het punt om met uw bedrijf te verhuizen naar een ander (nieuw) pand, of moet u tijdelijk uw bedrijfsmeubels ergens opslaan? Amsterdam Movers helpt u ook op bij bedrijfsverhuizingen met het meubeltransport.
Al uw meubels zullen goed worden ingepakt en veilig worden vervoerd door onze experts. Dit kan zowel binnen Nederland als internationaal. Mocht u nog geen bestemming hebben voor uw meubels is het ook mogelijk om uw spullen tijdelijk op te slaan in onze opslag.

Vraag direct een offerte aan!

Meubeltransport in Amsterdam en omstreken

Amsterdam Movers biedt zijn meubeltransport diensten aan in Amsterdam en omstreken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan. Of dit nu is in een van de smalle straatjes die Amsterdam kent of juist daar waar veel ruimte is, wij gaan zorgvuldig en veilig met uw meubels om.

Huur ons onder andere in voor meubeltransport in:

Staat uw woonplaats er niet tussen? Vraag naar onze mogelijkheden!

Internationale meubeltransport

Staat u op het punt om te verhuizen naar het buitenland? Ook dan bieden wij de mogelijkheid u te ondersteunen tijdens deze stap. Onze verhuis en meubeltransportdienst gaat ook door buiten de Nederlandse grenzen. Onze verhuisexperts staan voor u klaar om uw meubels veilig te vervoeren bij internationaal verhuizen!

Tarieven

Afhankelijk van uw wensen zal het tarief voor meubeltransport worden bepaald. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar welk type vervoersmiddel er moet worden ingezet en hoeveel verhuizers wij uw kant op sturen. Onze prijsopgave is altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!

Vraag direct een offerte aan!