Staat er bij u een (gedwongen) woningontruiming in het vooruitzicht? Amsterdam Movers helpt u graag door u uw woningontruiming uit handen te nemen.

Onze verhuizers werken secuur, snel en zorgvuldig en gaan met respect met al uw bezittingen om. Moet u gedwongen uw woning verlaten wegens bijvoorbeeld een huurschuld of wangedrag? Ook voor een woningontruiming met spoed kunt u 24/7 bij ons terecht.

Woning ontruimen door Amsterdam Movers

Een woningontruiming kan in sommige situaties een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Een ontruiming kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een verhuizing naar een tehuis, faillissement, of het (plotseling) overleiden van een familielid of goede vriend.

Een veel gehoord probleem is dat de woning vaak al binnen een paar dagen leeg moet zijn. U heeft door de ontstane situatie genoeg aan uw hoofd, en de ontruiming is feitelijk een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch is het van belang om uw inboedel zo snel mogelijk uit huis te krijgen en dit, indien mogelijk, ergens anders te op te slaan. Wij nemen deze zorgen weg zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten wat er in deze situaties nodig is.

Amsterdam Movers is naast particuliere verhuizingen en ontruimingen ook actief voor de zakelijke wereld. Ook in voor bedrijven kan een ontruiming goed van pas komen: de gehuurde bedrijfsruimte waarvan het contract afloopt, kan in slechts één dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd. Zo kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de werkruimte en is er geen stressvolle verhuizing nodig.

Vraag direct een offerte aan!

Spoedontruiming in Amsterdam

Spoedontruimingen, ze komen dagelijks voor. De meest voorkomende reden is het overleiden van de bewoner in een huurhuis/appartement. Verhuurder maatschappijen willen vaak zo snel mogelijk een nieuwe huurder kunnen verwelkomen, zeker met de huidige huizenmarkt waar we mee te maken hebben. Hierdoor is het noodzaak is om de woning zo snel mogelijk leeg te krijgen.

De snelheid en druk die wordt opgelegd richting de familie van de huurder is vaak erg hoog en amper te realiseren. Nabestaanden hebben hun hoofd vaak bij de uitvaart en hebben vaak geen tijd voor de ontruiming. Wij bieden met onze spoedontruiming service een uitkomst.

Amsterdam Movers neemt graag de verantwoordelijkheid over de ontruiming, zodat u stress wordt bespaard en u al uw aandacht kan richten op zaken die er voor u toe doen. Tijdens de ontruiming gaan wij netjes te werk. De gehele inboedel wordt gedemonteerd en ingepakt in verhuisdozen. Alle voorwerpen worden naar een vooraf afgesproken locatie gebracht. Heeft u een spoedontruiming nodig? Wij helpen u graag:

1. Neem contact met ons op via +31 85 580 23 60;
2. Wij vragen om de informatie die wij nodig hebben voor de ontruiming;
3. Wij gaan direct aan de slag.

Waar voeren wij woningontruimingen uit

Als verhuisbedrijf zijn wij vooral actief in Amsterdam, echter wegens grote vraag hebben wij ons werkveld ook uitgebreid naar de omliggende plaatsen rond Amsterdam. Een greep van enkele plaatsen binnen ons werkveld:

Grachten in Amsterdam

Kies uw gewenste woningontruiming

Op het gebied van particuliere woningontruiming en zakelijke ontruiming biedt Amsterdam Movers diverse mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Full-service ontruiming: wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen;
  • Full-service ontruiming + schoonmaak: naast ontruimen, maken wij het pand ook schoon voor de oplevering;
  • Full-service ontruiming + afvoeren van puin en grofvuil: naast ontruimen buigen wij ons ook over het puin en grofvuil. Wij brengen alles voor u naar de stort, zodat u niet met uw afval blijft zitten;
  • Ontruimingen + tijdelijke opslag van inboedel: kunt u uw inboedel niet direct kwijt, dan kunt u dit tijdelijk stallen in onze bewaakte opslag;
  • Zelf ontruimen samen met onze professionele ontruimhulp en verhuishulp: liever wat hulp nodig tijdens de verhuizing? Onze verhuizers ondersteunen u graag terwijl u de leiding heeft;
  • Spoedontruiming: moet u onverwacht uit uw pand of huis? Bespaar uzelf de stress en ga voor een snelle en professionele afhandeling van uw woningontruiming;
  • Ontruimingen buiten kantoortijden en in het weekend: Amsterdam Movers is uiterst flexibel, wij staan dan ook voor u klaar voor een (onverwachte) ontruiming in het weekend of buiten kantoortijden.
Vraag direct een offerte aan!

 

Het juiste materiaal voor iedere verhuizing

Amsterdam Movers werkt uitsluitend met de best mogelijke verhuismaterialen. Dit draagt bij aan een vlotte en snelle woningontruiming, iets wat knap is in het toch wel krappe en drukke Amsterdam.

Uw inboedel wordt altijd in stevige verhuisdozen geplaatst, zodat de spullen goed beschermd zijn tijdens het vervoer. Daarnaast beschikken wij over eigen verhuiswagens om uw bezittingen veilig en snel te verhuizen. Heeft u een ontruiming nodig vanaf een hoger gelegen verdieping? Geen probleem. Met onze verhuislift, die een bereik heeft tot wel 18 meter hoog komen al uw bezittingen veilig en snel op de begane grond. Verder beschikken we over beschermingsmateriaal om de inboedel zonder schade te verplaatsen.

Kostenindicatie voor woningontruiming?

Amsterdam Movers helpt u als professioneel verhuisbedrijf Amsterdam graag met uw spoedontruiming, ongeacht of dit particulier of voor een zakelijke bedrijfsverhuizing is. Wij hebben de ervaring, het materiaal, en de kennis om alles vlekkeloos en zonder zorgen te voltooien.

Bent u benieuwd wat een woningontruiming u gaat kosten?

1. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw woningontruiming;
2. Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
3. Ontvang een betrouwbare indicatie voor uw ontruiming.

Heeft u nog meer vragen over hoe een woningontruiming verloopt? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ontruimen en over onze dienstverlening. Wij staan u graag te woord.