Alle prijzen inclusief BTW!

 

Voorrij & brandstofkosten :

Voor een verhuizing binnen de ring A10 betaalt u geen voorrijkosten. Verhuist u buiten Amsterdam? Dan rekenen wij vanaf de A10 en de terugkomst.

Eerste 50 km : 1 euro per kilometer

Overige km’s (vanaf 50km) :  0,50 euro (50 eurocent) per kilometer

 

Verhuizers :

Onze verhuizers zijn taai, sterk en ervaren. Naast een flinke dosis spierballen beschikken zij ook over een enorme portie klantvriendelijkheid en een goed humeur!

Verhuiswagens :

tarieven-verhuisbus

Wij hebben zes verhuiswagens, ieder met ongeveer 20m3 laadruimte. Zij zijn volledig uitgerust met al het materiaal dat u zou verwachten van een verhuisbedrijf:

  • Rolmateriaal
  • Spanbanden
  • Net, touw en blok en takelmateriaal
  • Gereedschap

Verhuisliften :

Wij gebruiken verhuisliften op benzine van 18 meter die tot de 5e etage reiken. Als u al een verhuiswagen met een verhuizer inhuurt betaalt u slechts € 65,- per uur. Een hele dag kost € 300,-. Wat voor u het voordeligst uitpakt wordt gefactureerd. Op het moment dat u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook een verhuizer te huren. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of een ontheffing.

Aanhangers :

Wij hebben verschillende aanhangers met verschillende laadruimtes. Concurrenten maken gebruik van grote dure vrachtwagens of rijden twee keer om uw inboedel te vervoeren. Amsterdam Movers is een van de weinige die ook aanhangers inzet. Op deze manier kunnen wij uw inboedel in een enkele rit meenemen en hoeft u niet dubbel te betalen. Daarnaast verkort dit ook het in- en uitladen van uw inboedel.

Weekendtarief:

Wij verhuizen ook op zaterdag en zondag! Op deze dagen wordt er 25% toeslag gerekend over het totaalbedrag.