Gaat u met uw bedrijf binnenkort verhuizen in Amsterdam? Dan helpt Amsterdam Movers u graag verder met de zakelijke verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam voeren we dagelijks meerdere verhuizingen uit in de binnenstad, bedrijventerreinen en omliggende steden. Voor ons is het belangrijk dat uw zakelijke verhuizing zorgvuldig wordt uitgevoerd en dat uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen om uw klanten te bedienen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen omtrent zakelijk verhuizen? Vraag dan direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan!

Zakelijke verhuizingen in Amsterdam

Amsterdam is een levendige stad. Deze levendigheid maakt Amsterdam mooi, maar met verhuizingen kan het soms lastig zijn. De vele nauwe straatjes en bruggetjes in de binnenstad maken het niet altijd gemakkelijk om doorheen te rijden met een verhuiswagen. Ook worden zakelijke verhuizingen soms bemoeilijkt doordat er vanaf hogere verdiepingen verhuisd moet worden terwijl het huis zich daar niet voor leent.

Amsterdam Movers is als verhuisbedrijf echter gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen in en naar Amsterdam. Zowel in de binnenstad als in de periferie verhuizen we dagelijks bedrijven. Met professioneel verhuismateriaal zijn we in staat om de zakelijke verhuizingen snel en comfortabel te laten verlopen.

Verhuizen volgens plan

Als ondernemer of als manager is het belangrijk dat het bedrijf en de verschillende afdelingen zo snel mogelijk na de zakelijke verhuizing weer up-and-running zijn. Amsterdam Movers is als verhuisbedrijf gespecialiseerd in complexe verhuizingen. Ook voor zakelijk verhuizen hebben we de ervaring opgebouwd die nodig is om succesvol te verhuizen. Voor zakelijke verhuizingen maken we bijvoorbeeld altijd een duidelijke planning. Binnen deze planning wordt vormgegeven aan uw wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld aan het tijdstip van de verhuizing en aan de volgorde van verhuizen. Zo kunnen we ervoor kiezen om eerst de klantcontact afdeling te verhuizen zodat uw klanten geen last hebben van de verhuizing en u dus geen omzet misloopt. Bovendien kunnen we de verhuizing voor een groot deel buiten de kantooruren uitvoeren. Bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend. De medewerkers hebben er dan geen last van en de productiviteit blijft voor een groot deel op peil.

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Amsterdam Movers voor u kan betekenen? Vraag dan direct een offerte aan voor uw zakelijke verhuizing. We helpen u graag verder in Amsterdam en omgeving. Ook wanneer u met uw bedrijf verhuist naar Utrecht, Den Haag of een andere stad helpen we u graag verder!

Vraag direct een offerte aan!