De grote ‘Ik ga verhuizen’-checklist

Verhuizen is te gek! Uw nieuwe leven wacht op u! U kunt niet wachten om er aan te beginnen. Het enige dat nog tussen u en uw toekomstig geluk staat is de verhuizing. Verhuizen met een checklist zorgt ervoor dat u tijdens het hele proces kalm blijft, doet wat u moet doen en op efficiënte wijze precies weet wat te regelen bij de verhuizing. Een checklist bij het verhuizen is de ideale tool voor wanneer u het overzicht snel dreigt kwijt te raken, of simpelweg teveel werk te doen hebt. Met een heldere To-do-list gaat verhuizen u gemakkelijk af. Maar hoe begint u aan zo’n ‘Ik ga verhuizen’-checklist? Verhuisbedrijf Amsterdam Movers geeft een paar professionele tips.

Vraag direct een offerte aan!

 

Verhuizen checklist: voor de verhuizing

Wat moet u regelen als u gaat verhuizen? Gaat u verhuizen met een checklist, dan moet u eerst een eigen persoonlijke To-do-list gaan maken. Verhuizen is immers voor iedereen een persoonlijk proces. Belangrijke zaken die u vóór de verhuizing moet regelen zijn vaak essentieel voor een kalm en doordacht verhuisproces. Begin ruim op tijd aan uw checklist bij het verhuizen. Zo kunt u steeds taken aan uw lijst toevoegen, om verrassingen te voorkomen.

Dozen verhuizenUw oude huur opzeggen of de woning verkopen. Een nieuw koopcontract tekenen of huurtoeslag regelen. Alles wat u moet regelen vooraf kunt u bespreken met een notaris of adviseur. Denk ook aan praktische taken, zoals het opmeten van de nieuwe woning en een planning maken voor de inrichting. Verzekeringen, adreswijzigingen, verhuisdozen regelen, vrij nemen en de hulp inroepen van een ervaren verhuisbedrijf.

Denk ook aan de opvang voor uw kinderen, hulp vragen aan familie of vrienden en het ontdooien van de vriezer. Vergeet niet de meterstanden voor uzelf op te schrijven en zorg te dragen voor oude én nieuwe sleutels.

Tijdens de verhuizing

Wanneer het moment van verhuizen dan eindelijk is gekomen, kunt u zonder zorgen en stress aan deze spannende reis beginnen. Door het inschakelen van een verhuisbedrijf maakt u dit proces een stuk gemakkelijker voor zichzelf. Verhuisbedrijf Amsterdam Movers heeft de nodige ervaring en kennis in huis om doordacht te werk te gaan. Niet alleen beschikken onze sterke verhuizers over uithoudingsvermogen en enthousiasme. Wij weten ook precies hoe uw waardevolle spullen behandeld dienen te worden. Uw antieke buffetkast wordt zorgvuldig ingepakt, beschermd en zonder krasjes op de nieuwe plaats gezet. De boeken, LP’s, uw kristal collectie en het speelgoed van uw kinderen worden eveneens met veel liefde en zorg verhuisd.

Terwijl u rekent op betrouwbare en sterke verhuizers, kunt u zich zelf concentreren op alles dat er bij komt kijken. De verantwoordelijkheid van het daadwerkelijk verhuizen van uw inboedel ligt even niet bij u. Blijf dus kalm en geniet van een verhuizing die op rolletjes loopt. De kosten van een verhuisbedrijf verschillen per stad. Vraag daarom een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan!

 

Wat te doen na de verhuizing

Het grootste voordeel van een uitgebreide checklist bij het verhuizen is dat u klaar bent voor u het in de gaten heeft. Verhuizen met een checklist geeft naast rust dus vooral tijdswinst en een fikse kostenbesparing. Wanneer u zorgeloos over bent, kunt u op het gemak gaan nadenken over de volgende stap. Binnen 5 dagen na verhuizing meldt u zich aan bij de nieuwe gemeente, u verstuurt adreswijzigingen en verhuiskaarten. Alle lege verhuisdozen kunnen na het uitpakken van uw spulletjes worden opgeslagen, of teruggebracht naar de verhuurder. Voor u het weet bent u aan het genieten van uw nieuwe stekje. Met een kopje thee op de bank en de realisatie dat verhuizen met een checklist u veel vrije tijd heeft opgeleverd, kunt u zelfs een leuk feestje gaan plannen!

Verhuizen checklist voor elke stad

Of u nou gaat verhuizen van of naar Amsterdam of naar andere steden zoals Almere, Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp of Hilversum? Voor elke stad kunt u de ‘verhuizen checklist’ gebruiken. Benieuwd naar de kosten van een verhuizing? Vraag dan gratis een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+