Verhuiskosten: wat kost mijn verhuizing?

De prijzen voor een verhuizing kunnen flink uiteenlopen. Natuurlijk hangen de kosten grotendeels af van de hoeveelheid spullen die je gaat verhuizen én het materiaal dat er nodig is. Maar ook per verhuisbedrijf verschillen de kosten. Ga je binnenkort verhuizen en ben je benieuwd wat de verhuiskosten hiervoor zijn? Verhuisbedrijf Amsterdam Movers vertelt je er graag meer over.

Waar zijn de verhuiskosten afhankelijk van?

De verhuiskosten zijn afhankelijk van verschillende omstandigheden. Welke omstandigheden dit zijn lees je hieronder.

 • De hoeveelheid spullen;
 • Het gewicht van de spullen;
 • Het type verhuiswagen dat je huurt (normaal of XL);
 • De afstand tussen de twee woningen;
 • De toegankelijkheid van de twee woningen;
 • Of je een verhuislift nodig hebt;
 • Of je de verhuiswagen zelf inlaadt;
 • Of je de verhuizers alles laat inpakken;
 • Of je de verhuizers alles op de nieuwe plek laat zetten;
 • Of je zelf ook hulp van bijvoorbeeld familie en vrienden inschakelt;
 • De dag en het tijdstip waarop je verhuisd.

De verhuiskosten van Amsterdam Movers

Om een idee op te doen hoe de verhuis kosten worden opgebouwd, vertellen wij je hieronder wat de tarieven voor verhuizen met de Amsterdam Movers zijn.

Professionele verhuizers €32,50 excl. BTW per uur
Verhuiswagen €35 excl. BTW per uur
Verhuislift €30 excl. BTW per uur
Verhuishulp/handyman €40 excl. BTW per uur

Jouw verhuiskosten laten berekenen

Ben je benieuwd naar een indicatie van de verhuiskosten voor jouw verhuizing? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in. Op dit formulier vul je eenvoudig alle informatie over de verhuizing in, bijvoorbeeld het oude/nieuwe adres en extra informatie over je inboedel. Binnen 60 minuten ontvang je dan een indicatie van de kosten per mail. Zo weet je direct wat je kunt verwachten. Met ons ervaren verhuisbedrijf verhuis je goedkoop, veilig en snel.

verhuiskosten

Goedkoop verhuizen: tips

Dat je waar mogelijk op de kosten wilt besparen, snappen wij. Om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden lees je hier een aantal verhuistips. Alvast goed om te weten: hoe beter je de verhuizing voorbereidt, hoe spoeler deze verloopt én daarmee houd je de kosten laag.

 1. Efficiënt inpakken: Pak zoveel mogelijk spullen zelf al in, label de doos en noteer daarna naar welke plek in het nieuwe huis deze spullen moeten.
 2. Zelf kleine spullen verhuizen: Als de situatie zich ernaar leent, kun je zelf alvast wat kleine spullen naar het nieuwe huis brengen. Kleinere spullen verhuizen kost namelijk meer tijd dan grote spullen.
 3. Regel een plek voor de verhuiswagen: Regel van te voren alvast een parkeerplek voor de verhuiswagen. Zet de parkeerplek bijvoorbeeld even af met pionnen. Dat scheelt tijd en zo kunnen de verhuizers sneller te werk gaan.
 4. Huur een verhuislift: Als je spullen moeilijk van boven naar beneden kunnen, dan kan het goedkoper zijn om een verhuislift te huren. Het verplaatsen van de spullen gaat hiermee namelijk vele malen sneller.
 5. Verhuis niet in het weekend: Het is goedkoper om doordeweeks te verhuizen dan op een dag in het weekend. Wil je op de kosten besparen? Dan kan je dus beter doordeweeks verhuizen.
 6. Check of je recht hebt op een verhuiskostenvergoeding: In sommige gevallen heb je recht op een verhuiskostenvergoeding. Bijvoorbeeld als je huidige woning wordt gesloopt.

Zonder zorgen en goedkoop verhuizen

Wil je zonder stress en zorgen verhuizen? Geef je het til- en sjouwwerk graag uit handen aan professionele verhuizers? En wil je vooral niet meer dan nodig is betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier en binnen een uur ontvang je een indicatie van de verhuiskosten. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+