Goedkoop verhuizen: 5 tips die u veel geld besparen

Zo min mogelijk spullen meenemen, verhuisbedrijven vergelijken en de hulp van familie en vrienden inschakelen. Bijna iedereen kent de algemene verhuisadviezen wel. Maar wat kan u doen om meer geld te besparen? Verhuisbedrijf Amsterdam Movers geeft u graag 5 handige tips voor goedkoop verhuizen. Deze tips besparen u een hoop geld dat u weer aan andere dingen uit kan geven.

Goedkoop verhuizen tips

Tip 1: Kies een slimme verhuisdatum

Veel mensen vergeten om kritisch naar de verhuisdatum te kijken. Een slimme verhuisdatum kiezen levert u namelijk vaak korting op. Ga bijvoorbeeld voor een doordeweekse dag in een minder drukke periode. Vaak is dit in de wintertijd, omdat er dan minder mensen verhuizen. Bij Amsterdam Movers krijgt u tot 30% korting op de verhuizing. Kortom: vergeet niet om een slimme verhuisdatum uit te kiezen en daarmee geld te besparen.

Tip 2: Gebruik gratis inpakmateriaal

Heeft u er ooit aan gedacht om te verhuizen met gratis inpakmateriaal? Dat is namelijk goed mogelijk, mits u op tijd begint met het verzamelen van inpakmateriaal. Een ander voordeel van gratis inpakmateriaal is dat het ook nog eens duurzaam is. Maak bijvoorbeeld gebruik van de volgende materialen tijdens uw verhuizing:

  • Grote kartonnen dozen uit de supermarkt i.p.v. verhuisdozen kopen;
  • Oude verpakkingsmaterialen gebruiken i.v.m. karton kopen;
  • Kleding en handdoeken als bescherming i.p.v. bubbel- of plasticfolie kopen.

Tip 3: Combineer uw verhuizing

Als een van uw familieleden of vrienden binnenkort ook gaat verhuizen is het interessant om de verhuizing te combineren. Zo hoeft u maar één keer een verhuiswagen en verhuislift te huren. Dat scheelt weer in de kosten. Misschien kan u onderling ook afspreken om elkaar te helpen tijdens het verhuizen van de spullen. Zo bespaart u ook weer kosten op het aantal verhuizers dat u nodig heeft.

Verhuislift huren

Tip 4: Controleer de verzekeringen die u heeft

Als u een verhuisverzekering afsluit, is het slim om van te voren uit te zoeken of deze verzekering alleen het noodzakelijke dekt. Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen dubbel verzekerd zijn via andere polissen. Dat is natuurlijk zonde. Mocht u dus gebruik willen maken van een verhuisverzekering, check dan van te voren of deze echt alleen het noodzakelijke dekt om geld te besparen.

Tip 5: Zoek uit of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding

In sommige gevallen heeft u recht op een verhuiskostenvergoeding van de overheid. Dat is bijvoorbeeld als uw woning gesloopt wordt of wanneer er een renovatie plaatsvindt. Deze vergoeding vanuit de overheid is bedoelt om u tegemoet te komen in de kosten voor de verhuizing. Het is dus zeker de moeite waard om uit te zoeken of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding.

Goedkoop verhuizen met Amsterdam Movers

Wilt u zonder stress en zorgen verhuizen? Bijvoorbeeld in Amsterdam of naar een andere plek zoals Haarlem of het buitenland? Dat kan! En geen zorgen. Bij ons is verhuizen goedkoop. Onze verhuizers voeren namelijk dagelijks meerdere verhuizingen uit en werken daarom snel, veilig en efficiënt. Zo houden wij de kosten voor uw verhuizing laag.

De voordelen van verhuizen met Amsterdam Movers

  • Nooit voor verrassingen staan: vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 5 minuten een indicatie van de kosten;
  • Tijd en energie overhouden: onze verhuizers nemen alle zware taken van u uit handen. Zelf met dozen en grote meubelstukken slepen is niet nodig;
  • Goedkoop verhuizen: u betaalt nooit meer dan nodig. Het is aan u welke taken onze ervaren verhuizers van u overnemen. Wilt u zelf meehelpen om de kosten zo laag mogelijk te houden? Geen probleem!

Bent u benieuwd waar we u mee kunnen helpen of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vul het aanvraagformulier geheel vrijblijvend in.

Vraag nu binnen 2 minuten een offerte voor uw verhuizing aan!Klik Hier!
+