Wat betreft de tarieven en bijbehorende kostenberekening van uw verhuizing kunnen wij u twee opties aanbieden. U kunt een afspraak maken voor een bezichtiging, waarbij een accountmanager bij u langskomt om een betrouwbare inschatting te maken van de duur en de kosten van de verhuizing. Vervolgens krijgt u dan een vaste prijs aangeboden voor de gehele verhuizing. U kunt er ook voor kiezen om zelf een inschatting te maken met behulp van de geavanceerde software van onze inboedelcalculator. In dat geval zal de verhuizing op uurtarief en op nacalculatie berekend worden. Neem voor de uurtarieven contact met ons op of vul onze inboedelcalculator in en wij nemen contact op met u. De kosten van verhuisbedrijf Amsterdam Movers hebben we hieronder opgesomd.

Wij adviseren om de zekerheid te nemen van een vaste prijs, maar u bent vrij om zelf de inschatting te maken.

Voorrij & brandstofkosten :

Wij rekenen brandstofkosten per kilometer vanaf de A10 tot terugkomst.

Verhuizers :

Onze verhuizers zijn taai, sterk en ervaren. Naast een flinke dosis spierballen beschikken zij ook over een enorme portie klantvriendelijkheid en een goed humeur!

Kosten verhuiswagen huren in Amsterdam

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van ongeveer 20m3. Zij zijn volledig uitgerust met al het materiaal dat u zou verwachten van een verhuisbedrijf:

  • Rolmateriaal
  • Spanbanden
  • Gereedschap
  • Verhuisdekens
Vraag direct een offerte aan!

Verhuislift in Amsterdam huren

Wij gebruiken verhuisliften op benzine van 18 meter die tot de 5e etage reiken. Op het moment dat u alleen een verhuislift Amsterdam nodig heeft dient u ook een verhuizer te huren. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of een ontheffing.

Weekendtarief:

Wij verhuizen ook op zaterdag en zondag! Op deze dagen wordt er 25% toeslag gerekend over het totaalbedrag.

Wij verhuizen niet alleen in Amsterdam, maar ook in de plaatsen rondom Amsterdam, zoals Haarlem, Amstelveen, Diemen en Purmerend. Naast particuliere verhuizing hebben wij ook een specialisme in bedrijfsverhuizingen en kunt u ook bij spoedverhuizingen op ons rekenen.

Vraag direct een offerte aan!